Предимства на бебешките и детски комплекти

0
154

Предимства на бебешките и детски комплекти

За да не губите време в търсене на хармонично комбинирани продукти, съвременните производители предлагат стилни детски комплекти, състоящи се от елементи, изработени в един и същ стил и цвят. Такива комплекти се продават както за момчета, така и за момичета. Търсите ли комплект за изписване или подарък за момиче?

Защо е по-добре да заложим на комплекти?



Техните предимства са следните:

  • Артикулите пасват идеално
  • Позволяват ви да създадете хармоничен и завършен вид
  • Комплектът е по-евтин от всички елементи поотделно
  • Всички елементи от комплекта могат да се носят заедно и поотделно – ако търсите точно това, поръчайте тук!

Какви могат да бъдат детските комплекти?

Комплектът от детски аксесоари е удобен, защото елементите първоначално се вписват заедно и ви позволяват да създадете хармоничен външен вид. Това е тяхното първо и основно предимство. В продажба можете да намерите много различни комплекти за деца, които могат да се състоят от различни части, например:

  • аксесоар за глава (шапка) и аксесоар за врата (шал / яка / снуд, шалове)
  • шапка, аксесоар за врата и ръкавици / ръкавици
  • други продукти в различни комбинации (яки, качулки, ръкавици без пръсти, ленти за коса и др.)

Вторият признак, по който се класифицират детските комплекти аксесоари е полът. Тези за момчета са по-сдържани на цвят – в дизайна си използват различни нюанси на синьо, зелено, кафяво, сиво, както и черно и червено, различни комбинации. Те идват с шампи с геометрични отпечатъци, надписи, апликации и бродерии под формата на превозни средства, анимационни герои, абстракции.

За момчета се произвеждат обикновени или комбинирани продукти, с надписи и абстрактни щампи, без никакви декорации.

Моделите за момичета са ярки, деликатни, привличащи вниманието. Преобладават розови тонове и нюанси на бяло, жълто, зелено, флорални мотиви, изображения на котки, зайчета и др. Използват се кристали и искрящи детайли, обемни цветя и други. Като цяло тези комплекти са по-спокойни, женствени, цветовете са по-малко ярки, по-меки.

Последната важна характеристика на детските комплекти е тяхната сезонност. Подобно на самите шапки, комплектът може да бъде зимен, демисезонен или летен.

Комплект зимни артикули, например, може да е ушит от вълнен / полу вълнен трикотаж, изолиран със синтепон, пух (естествен или изкуствен. Продуктите са много топли, добре покриват ушите, шията, гърлото. Като правило комплектът включва шапка, шалове от различни модели или ръкавици.

Детски комплект за извън сезона (пролет, есен) включва продукти от акрил, вискоза, комбинирани материали. Състои се основно от аксесоар за глава и аксесоар за врата.

Летният комплект може да включва шапка или панама с лента за глава, която може да служи като украса и когато се разкопчае, да се превърне в отделен аксесоар.

Избор на правилния комплект за деца

Когато избирате детски комплект, трябва да обърнете внимание дали е лесно детето да го облече – дали може да се справи самостоятелно. Второто правило гласи: закупуването на каквото и да е облекло за деца над три години си струва само в негово присъствие и с негово съгласие. Трето, комплектът се избира само след закупуване на връхни дрехи, независимо дали е яке или кожено палто, гащеризон или палто. Аксесоарите трябва да са в хармония с тях по стил и цвят, в противен случай детето ще почувства дискомфорт.

Качеството на материала също е важно. Детските неща се нуждаят от често пране, така че те трябва да го издържат добре, да не се хвърлят или избледняват на слънце, да не променят формата си. Проверете дали продуктите ще дразнят кожата, ще убождат, ще предизвикат алергии. Например, висококачествените вълнени модели са приятни на допир, но ако суровините са с лошо качество, те ще щипят и следователно децата няма да искат да ги носят.

Струва си да се вземе предвид формата на лицето на бебето:

  • За дете с удължено овално лице са подходящи обемни шалове и шапки, покриващи челото
  • Тесните шапки не са подходящи за деца с кръгло лице, но дългите шапки, продуктите с помпони могат визуално да удължат лицето
  • С триъгълна форма на лицето (малка брадичка, широко чело), ​​по-добре да изберете комплект от обемен аксесоар за врата и плътно прилепнала шапка

Изберете актуалните бебешки и детски комплекти за сезона и не забравяйте да добавите към тях стилни аксесоари за изпълване на цялата визия.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.