Оригинални идеи за персонализирани подаръци за новогодишни партита

0
159

Оригинални идеи за персонализирани подаръци за новогодишни партита

Какво да дадете на служителите? Труден въпрос, даването на подаръци в края на годината на служителите не е лесна задача!  Не трябва да е твърде лично, нито твърде безлично. Не толкова скъпо, но не е и евтино. Да не е натрапчиво, но не  и обикновено.

За да ви помогнем да излезете от тази каша, ние тук от podaratsi.bg сме събрали няколко подходящи подаръка. Вярно е, че наборът от възможности за подаръци през декември обикновено е много широк. Персонализираните подаръци за края на годината обаче винаги са чудесна алтернатива. И това важи както за фирми, така и при подаряване на детайл на любим човек.



Ако мислите да подарите персонализирани предмети в края на годината, или за вашите служители, или за вашите близки, ето няколко опции.

  1. Персонализирани бележници

Тетрадките са от съществено значение за хората, които винаги трябва да си водят бележки или бележки. Въпреки това търговските дизайни, които откриваме там, не винаги са убедителни. Следователно, каква по-добра идея от това да подарите персонализиран бележник със страхотен дизайн, който сте видели онлайн и който ви напомня за този човек?

  1. Персонализирани пуловери

През по-студените месеци на годината пуловерите са незаменимо облекло за много хора. Затова никога не пречи да подарите такъв на любимите си хора. Искате ли да е оригинално? Помислете за дизайн на нещо, което получателят на персонализирания пуловер ще хареса: любимата му група, анимационен герой, който обича, спортен отбор, към който са страстни, или дори коледен дизайн. Бъдете сигурни, че ще ви хареса!

  1. Персонализирани раници

Ако търсите практичен подарък за вашите служители в офиса или дори за любим човек, персонализираните раници са добър вариант.

Имаш ли фирма: Затова изберете дизайни, загатващи за нея или просто с логото. Искате ли раница за любим човек? Помислете за дизайн, който той обича. Не изключвайте колко практични могат да бъдат тези раници за всеки, който ги получи, тъй като те могат да ги използват в ежедневието си или когато практикуват спорт или физическа активност.

  1. Персонализирани чаши

Персонализираните чаши са класическа алтернатива, когато става въпрос за подаръци, дори и в края на годината. Независимо дали става въпрос за корпоративен подарък или подарък за любимите хора, чашата с уникален дизайн винаги се счита за ценен детайл. Освен това, ако искате да подарите предмет, който е полезен, чашите са чудесен вариант, тъй като могат да се използват както в офиса, така и у дома.

  1. Използвайте бутилка като персонализиран подарък за края на годината

Други предмети подходящи за личен или бизнес подарък са персонализираните бутилки. В случай на компании можете да изберете вечни дизайни вместо коледни мотиви или изображения, загатващи за компанията или нейната категория. Ако са забавни изображения, още по-добре! Междувременно, в случай на любимите ви хора, можете да изберете дизайни, загатващи за спорт или физическа активност. Или просто забавни фрази, които ви напомнят да пиете вода често!

  1. Гравирани буркани и чаши

И накрая, страхотна идея за компаниите е да подаряват халби и чаши за бира, гравирани с персонализиран дизайн. Това може да е намек за Коледа, компанията или друга страхотна идея, която вашите служители харесват. Освен това можете да изберете различни модели буркани и чаши, за да имате по-голямо разнообразие при правенето на подаръци за края на годината.

Оставете своите персонализирани подаръци за края на годината в ръцете на Podaratsi.bg

Както можете да видите, персонализираните предмети са чудесна алтернатива като подарък. Независимо дали за бизнес цели или за вашите близки, персонализираните подаръци имат допълнителна стойност за тези, които ги получават.

Причината: Те намекват, че сте отделили време да персонализирате подаръка по техен вкус, вместо да отидете в магазин и да купите първото нещо, което можете да получите, или да дадете някакъв много общ подарък.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.