Прекратиха издирването на 12-годишния Сашко

0
152

След деветдневно издирване

Сашко е намерен жив над Радомир в труднодостъпна местност, Сн: ФБ

В издирването участваха служители на полицията, на пожарната, спасители, приятели на семейството и доброволци. Както и полицейски кучета.

Сашко е намерен жив.

Затова издирването му е прекратено.

Момчето е открито над град Радомир в една доста труднодостъпна местност, наречена Червена могила. Планински спасители и полицаи са го открили, писа Нова Тв.



Първото нещо, което поискал от спасителите било вода.

Вече момчето е откарано в болница „Пирогов“ за преглед и реанимация.

Психолози също ще работят със Сашко. Те ще опитат да разберат подробности. Как е стигнал до това място. Как е оцелял толкова време сам. Защото вън температурите падат доста ниско нощем. Дали не е срещнал някого, докато е бил сам на това място.

През последните дни се тиражираше предположение, че Сашко може да е бил отвлечен. Никой не се беше обадил за откуп. Но неговият баща предложи парична награда от 100 000 лева за онези, които върнат неговия син.

Преди това имаше съмнения, че точно неговият баща е отвлякъл момчето или го е погубил. Затова бащата беше подложен на детектор на лъжата. Но нямаше индикации за извършено престъпление от таткото.

Александър от Перник изчезнал от района на Профилакториума в град Перник, докато се разхождал с неговия баща, писа Дарик.

Всички бяха двойно по-притеснени за съдбата на изчезналото момче, понеже то страда от аутизъм. Не може да се ориентира правилно само и не може да се грижи само за себе си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.