Принц Хари и Мегън Маркъл получиха ново световно признание

0
155

Честито!

Принц Хари и Мегън Маркъл отново в световните медии, Сн: ФБ

Този път наградата е свързана с правата на човека.

Американската фондация „Робърт Ф. Кенеди“ номинира световните селебрита за наградата Ripple of Hope („Пулсът на надеждата“).

Новината съобщиха британските медии, цитирани от Блиц.

Херцогът и херцогинята на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл са били номинирани за въпросната престижна награда  Ripple of Hope на фондация  „Робърт Ф. Кенеди“ за техните усилия в борбата им срещу расизма.



Според Кери Кенеди,  говорителката на фондацията и дъщеря на Робърт Кенеди,  двойката „през годините смело се е противопоставила на расизма, изправяйки се срещу вековни традиции, за да докаже пред всички, че в света не може да има място за расизъм“.

Церемонията по награждаването предстои да се състои на 6 декември 2022 г. Наградата носи името на прочутата реч на сенатор Робърт Кенеди „Пулсът на надеждата“. Речта е произнесена през 1966 г. в южноафриканския град  Кейптаун, когато по това време в страната е действал режимът на апартейда.

Предишни носители на наградата са  екс-президентите на САЩ Барак Обама и Бил Клинтън. Бившият държавен секретар Хилари Клинтън, както и актьорът Джордж Клуни.

Честито на принц Хари и на Мегън Маркъл!

Семейството доказа на света, че не е нужно да бъде под опеката на британското кралско семейство, за постига  световни постижения.

Принц Хари е достоен наследник на принцеса Даяна. Но също така на своята именита баба кралица Елизабет Втора и на своя дядо принц Филип, херцог на Единбург.

Както са казвали старите българи „кръвта вода не става“. Всички ставаме свидетели на това твърдение.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.