Чудесата в манастира „Свети Георги Победоносец“ се случват ежедневно

0
2863

Уникално духовно място

Това е манастирът на Свети Георги, в който чудесата не секват

Всяка година през Светата обител преминават хиляди поклонници и вярващи.

Те пристигат от различни части на страната. Хора на различна възраст и с различни професии. Но всички са обединени от вярата и надеждата, че Свети Георги ще им съдейства да разрешат техните проблеми. Да възвърнат изгубеното здраве. Да сбъднат мечтите си.

Всяка година се случват стотици чудеса. Благодарение на чудотворната икона на Свети Георги.

За тях пред камерата на Нова ТВ за предаването „Събуди се“ разказва отец Теофил.



Възникването на манастира става след уникално съновидение и намиране на чудотворната икона. От забравена свещ преди 40 години изгаря дървената църква на все още малкия манастир. По чудо оцелява единствено чудотворната икона на Свети Георги. Но скоро след това Светата обител била възстановена.

Няма човек, който е прекрачил прага на Светата обител, да не получи утеха или нещо повече. Свети Георги помага за зачеване на деца. За лечение на болести. За избавяне от натрупан стрес и от проблемите на новото време като депресии. И много други.

Не пропускайте видеото на Нова ТВ долу с разкази за чудесата, сътворени в Хаджидимовския манастир „Свети Георги Победоносец“.

Ще научите още полезни факти за възможностите на Свети Георги. Ще събудите вашите вътрешни сетива за вярата.  Ще отключите желанието си за поклонение на това свято място в търсене на Божественото.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.