Седмичен хороскоп от 28 юли до 3 август 2014 г. – 1 част

0
421

Вашият седмичен хороскоп (от 28 юли до 3 август 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица дава шанс да се разрешат някои от противоречията, които ви притесняват и това изисква само разумен компромис. Демонстрирайте своя талант и способности, и пристъпете към реализация на многообещаващите планове. Не се разстройвайте от дребните неприятности, все пак, това е малка цена за липсата на сериозни проблеми. През уикенда се опитайте да сложите в ред своите мисли и чувства.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) През следващите дни вие ще успеете максимално да се възползвате от своите възможности за завършване на важни дела и реализиране на практични идеи. Помогнете на мечтите да се сбъднат! Партньорството в бизнеса през настоящата седмица е особено важно. Привлечете на своя страна правилните хора, това определено ще помогне за постигане на конкретни резултати.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Ако пожелаете, още в началото на настоящата седмица, ще успеете да реализирате своите замисли. Избягвайте конфликтните ситуации, демонстрирайте добросъвестност и толерантност към околните, за да върви всичко още по-успешно. Не се разпилявайте в подробности, съсредоточете се върху важните въпроси. Очаква ви един много романтичен уикенд!

РАК (22 юни – 22 юли)  Разбира се, има с какво да се гордеете, но според вашия седмичен хороскоп тези дни не бива да лежите на своите лаври. Направете всичко необходимо за овладяване на следващия набелязан връх. Не забравяйте за новите отговорности, настоящата седмица може да се окаже достатъчно напрегната и делова. Необходими са ви издържливост и постоянство. Доверете се на своята интуиция!



ЛЪВ (23 юли – 22 август) През настоящата седмица вие определено преливате от енергия. Идеите тези дни валят като от рог на изобилието, и дори не всички бъдат реализирани, моралното удовлетворение ще ви бъде достатъчно. Всичко, свързано с пътуване, ще бъде успешно. Ако сте решили да започнете дългоочакваната ваканция сега, не отлагайте, късметът е с вас!

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица плановете ви започват постепенно да се реализират.  Ако в работата проблемите се повече, обърнете внимание на дома и семейството, тук късметът няма да ви изневери. Не надценявайте своите сили и възможности, отделете повече време за релакс или вземете кратък отпуск. Очакват ви романтични преживявания!

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.