Христо Нанев ви пренася в непознатия свят на голямата Вселена

0
119

Чудесно попадение!

Христо Нанев пред камерата на Портал12 / portal12.bg

Писателят Христо Нанев отново радва всички любознателни българи.

Докато гостува в култовото българско предаване Портал12 / portal12.bg, Христо Нанев разисква интересни теми, които вълнуват вече доста хора.

Времето и  пространството. Съществувят ли паралелни светове? Кои са външните и кои са вътрешните светове? Доколко интуицията е значима за себепознанието?

Вселената е вечна, но се развива постоянно. Тя живее във вечното настояще, както наричал времето Учителят Петър Дънов.Чрез направените регресии Христо Нанев установил, че в далечното минало хората притежавали в пъти по-силна интуиция от днешния човек.

В онези времена хората били много по-близко до Божествеността и тя до тях.

Ние използваме времето като минало, настояще и бъдеще, за да осигурим по-добър ориентир.

Но във Вселената и в Космоса няма такова разделение. Всичко е едно.

Във всеки един от нас живее по едно същество. То е много по-сложно от това, което смятаме, че сме.

В моменти на проницание и на вдъхновение ние навлизаме много по-дълбоко към себе си. Самите ние започваме да се чудим как го постигаме.

Не пропускайте видеото долу от култовото предаване на Портал12 / portal12.bg. От въпросите на водещата и от коментарите на писателя ще научите лично още много и все полезни факти. 

***

Екипът на Портал12 / portal12.bg отправя молба към своите почитатели. За да продължи тази уникална медия да съществува и да реализира нови срещи с хората на духа, има нужда финансова подкрепа. Можете да ги спонсорирате по някой от посочените начини https://www.paypal.me/portal12.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.