Иван Звездев разкрива тайната на полезния бульон трезве

0
381

Необходим след празничните трапези

Бульон трезве е спасение в тежки ситуации

Натурален лек при препиване.

За да изпълните тази рецепта, първо трябва да нарежете праза на ситно.

Сложете го в подходящ съд. И налейте зелевия сок – зелевата чорба.

Прибавете суха люта чушка като я стриете между пръстите си. Или я счукате в хаванче. А можете също така да използвате едросмян лют червен пипер – чили.



Българският топ кулинар прибави и сладък червен пипер.

Добави малко олио. След това разбърка всички съставки, за да се смесят добре. И направи дегустация.

В тази рецепта не се налага да варите или да печете продуктите. Те са в напълно натурален вид. Затова този вид бульон трезве е полезен като разтоварваща храна. Ако страдате от проблеми със стомаха и не трябва да ядете люта храна, не слагайте чили или люта чушка. Ако консумацията на пресен праз лук ви е противопоказна, тогава трябва да пиете само зелев сок – армея. Той е полезен и предпазва дори от рак.

Не пропускайте видеото долу от култовата българска топ кулинарна поредица “Кухнята на Звездев – La Cocina Búlgara”.

Ще научите нагледно как точно да изпълните детайлно цялата рецепта за вкусен и страшно полезен бульон трезве. Той спасява във всякакви проблемни ситуации. Но можете да си го приготвите и за удоволствие. Не само, когато сте смесили различни видове алкохол или сте прекалили с празничната доза.

Освен това ще получите още изключително полезни кулинарни съвети, лично от Иван Звездев. Те са необходими за всяко домакинство.

Междувременно, българският топ кулинар е приложил рецептите и за други полезни средства за справяне с ужасния махморлук.

Те също ще ви бъдат полезни. Разучете рецептите чрез видеото долу.

Ако се намирате на място, на което не можете да си приготвяте бульон трезве, яжте кисело мляко или изпийте един солен айран. И той дава добър резултат. Киселото мляко е полезно за стомаха и за храносмилането. То прочиства от натрупаните токсини в организма.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.