Месо: Звездев приготвя супер лесно и чудно вкусно

0
1525

Страхотна рецепта


Звездев

С това ястие ще внесете разнообразие в домашното меню.

За да изпълните рецептата на българския топ кулинар, първо трябва да нарежете пилешкото месо на ивички. Поливате го със соев сос. И го поръсвате със зеленчукова подправка. Нарязвате гъбите на филийки, а киселите краставички режете на жулиени.

В тиган загрявате олио и пържите бекона за около 1 минута. Беконът предварително е  нарязан на дребно. Добавяте пилешкото месо. Прехвърляте и гъбите.

Пържите за около 5-6 минути. След това заливате с вино. Прибавяте сиренцата. Изчаквате част от виното да се изпари. Тогава наливате сметаната и задушавате за още 5 минути на слаб огън.



Накрая посолявате и подправяте с черен пипер. Прибавяте киселите краставички. След още една минута ястието е готово и го сервирате.

Прехвърляте в гореща чиния. По желание можете да го поръсите с настърган кашкавал. Докато ястието е горещо, кашкавалът ще се разтопи.

Не пропускайте видеото долу от култовата българска топ кулинарна поредица “Кухнята на Звездев – La Cocina Búlgara”.

Ще разучите нагледно как точно да изпълните детайлно цялата рецепта за вкусно пиле жулиен по ресторантьорски. Освен нея ще научите и останалите изключително полезни домашни съвети на Иван Звездев. Те са необходими за всяко едно домакинство.

Екипът на  topactualno.com  пожелава на всички добър апетит и истинско удоволствие, докато си хапвате от това  вкусно месце по редложение на Иван Звездев!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.