Иван Звездев приготвя „министерски“ пържоли – богати и вкусни

0
185

Чудесна рецепта

Богати и вкусни пържоли по министерски приготвя Иван Звездев

Познаваме различни начини за приготвяне на пържоли. Българският топ кулинар предлага и неговата рецепта в помощ на всяка домакиня.

За да приготвите тези министерски пържоли, първо трябва да обработите месото с чукче, за да изтънее. Посолявате и поръсвате със смлян черен пипер.

Намаслявате с олио тавичка за печене и в нея слагате пържолите. Лука нарязвате на колелца и с него покривате пържолките. Посолявате и подправяте с малко пипер.

Наливате вино и вода. Тавичката покривате с алуминиево фолио. Оставяте  пържолките да се пекат в загрятата фурна на 180℃ за около 30 до 40 минути. Или докато виното и водата се изпарят.



През това време нарязвате гъбките на филийки и ги пържите в маслото, докато се зачервят. Накрая посолявате. Нарязвате краставичките на пръчици. Филето и луканката на филийки. Когато пържолките се изпекат,  махате фолиото и покривате с гъбите. Върху тях нареждате краставичките, луканката, филето и топеното сирене. Пържолите печете на 200℃, докато топеното сирене се стопи и ги  поднасяте веднага още докато са горещи.

Не пропускайте видеото долу от култовата българска топ кулинарна поредица “Кухнята на Звездев – La Cocina Búlgara”.

Ще разучите нагледно как точно да изпълните детайлно цялата рецепта за вкусните пържоли по министерски.  Освен нея ще научите и останалите изключително полезни домашни съвети на Иван Звездев. Те са необходими за всяко домакинство.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.