5 съвета от Стенсо – кои са новите тенденции в работното облекло?

0
169

5 съвета от Стенсо – кои са новите тенденции в работното облекло?

С развитието на различните отделните професии се изменят и трендовете в носеното съвременно работно облекло. Днес то трябва да бъде както функционално, така и модерно, отговаряйки на променящите се нужди на съвременния служител. Какви са най-новите тенденции и какво могат да очакват компаниите и служителите през идните години? Споделят от Стенсо!

Модерно ли е работното облекло днес?

Модата на работното място Работната мода е постоянно променящо се предпочитание към кройките, външния вид, оригиналните цветове и иновативните технологии на работното облекло. Тези трендове ни карат да бъдем индивидуални, специални и модерни. По-голямата част от живота си прекарваме на работа, като дори и там искаме да изглеждаме елегантни и красиви.

В допълнение на защитните свойства, различните модели мъжки и дамски якета, гащеризони, полугащеризони, панталони и обувки се предлагат и в са с различни размери. Те са практични, удобни и с подходящите цветове. Носенето на отделни видове работно облекло ги прави комфортни. Имат достатъчно голям брой джобове за поставяне на нужното оборудване, което е необходимо за изпълнението на служебните задължения. Тези дрехи са функционални, издръжливи и стилни, което ги прави и все по-предпочитани за носене, дори и в ежедневието.

Въпреки че различните модели облекло са проектирани да осигуряват безопасност и функционалност, през последните години се наблюдава едновременно и мода. Марковите униформи, съставени от мъжки и дамски якета, гащеризони, панталони и обувки, са със стилен дизайн и свежи цветове. Отличават се с модерни кройки и елегантни силуети. Степента на мода в различните индустрии може значително да варира, в зависимост от особеностите на задълженията. В строителството и производството, предимно се акцентира върху безопасността и защитата.



В зависимост от предназначението, имат светлоотразителни елементи, за повишена видимост през тъмните часове на денянощта, и могат да се носят през различните сезони на годината: през лятото или зимата. Има различни варианти: Достъпни са модели за дъжд, сняг и вятър и др..

Стенсо

Кои са 5-те нови тенденции, според Стенсо?

Поради дългогодишното си пазарно присъствие, от онлайн магазин Stenso са забелязали 5 съществени тенденции:

  1. повишена устойчивост – съвременните служебни екипировки са станали по-устойчиви, те са екологично чисти, изработени са от здрави и, безвредни защитни материи;
  2. комфорт – удобството и функционалността стават все по-важни при работното облекло. Компаниите търсят варианти, които едновременно са удобни и практични;
  3. възможности за персонализиране – компаниите и техните служителите предпочитат екипировката да дава възможност за персонализиране с логото или името на компанията. Така се насърчава разпознаването на бранда и чувството за гордост сред служителите;
  4. технологична интеграция – отделните видове служебна екипировка вече включва технологични интеграции, като предвидени джобове за телефони или други устройстваи други функции, улесняващи работниците и служителите при ефективното изпълнение на задълженията им;
  5. моденрен дизайн – все по-актуален става и дизайнът. Компаниите търсят екипировки със съвременни кройки, същевременно функционални и дълготрайни материали. Този тренд е особено разпространен в услугите и корпоративните индустрии, където външният вид е изключително важен. Често използвани са готовите комплекти, които са комфортни при носене и взаимно допълващи се по дизайн.

С какво се характеризира съвременното работно облекло?

Потребителите все повече се насочват към леките екипировки, изработени от материи, които са нежни към кожата и са достатъчно дълготрайни. Такива тъкани са полиестерът, полиуретанът и памукът. Миксът от естествени и изкуствени материи дава възможност за лесно изпиране на дрехите, прави ги устойчиви на измачкване и не се замърсяват лесно. Тези тъкани позволяват изработването на голямо разнообразие от кройки, размери и цветове.

Днешните работни облекла са леки, удобни и допринасят за повишения за добрата външност, без значение дали работите на студено през зимата или сте в условия на големи горещини. Подходящият избор ще създаде нужните условия, за да се чувствате добре, уютно и модерно. Ще получите желаните удобства за максимална ефективност и производителност при извършване на служебните ви задължения.

Съвременните работни облекла са предпазни, изключително издръжливи и стилни. Предлагат се защитни модели както за зимата, така и за лятото. Имат способността да са устойчиви на избледняване, износване, скъсване, дори и след множество изпирания. Изработват се от дишащи и гъвкави материи, без да възпрепятстват свободното движение

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.