Казвайте тези молитви при страх и при тревоги

0
8733

Изключително полезно и необходимо

Живеем в тежки времена, изпълнени с огромен стрес и страх. Страх за бъдещето, страх за живота и безопасността. Страх от болести, произшествия и инциденти. Страх от несигурността във финансов план и в човешки план.

Молитви ни спасяват от страх,  тревоги и бесове

Когато страхът се натрупа в човешкия организъм, той отключва множество психически и физически заболявания. Освен различни паранои, може да се появи диабет или рак. Увреждане на зрението, на зъбите, появата на язви и други. Затова казвайте молитвите и бъдете здрави.

Свещеник спасил младото семейство Димитрови, редовни читатели на  topactualno.com  от натрупаните страхове като ги научил да казват комбинацията от молитвите долу. И положителните резултати дошли направо светкавично. 

Казвайте молитвите сутрин след ставане. Вечер преди заспиване. И през деня, колкото пъти имате възможност.



След като почувствате, че сте избавили от страховете си, не спирайте да казвате молитвите поне сутрин и вечер, за да държите страховете си далеко от вас. Точно така направили сем. Димитрови и съветват всички вас да постъпите по този начин.

Защото молитвата „Отче наш“ носи много силни вибрации. Тя е дадена лично от Господ Иисус Христос  на хората да се молим с нея. И чрез нея да призоваваме Божията сила, закрила и благодат. Молитвата „Отче наш“ в комбинация с кратката молитва за избавяне от страхове и от тревоги вършат чудеса.

Казвайте двете молитви заедно, за да да се избавите от  страха  и от тревогите тревогите

Сърдечно благодарим на сем. Димитрови, че споделиха своя полезен опит с всички читатели на topactualno.com!

На видеото долу отец К. Павлов казва изключително полезната молитва за предпазване от  бесовете.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.