Как да бъдем стилни и елегантни със зимни рокли през студените месеци на годината?

0
317

Как да бъдем стилни и елегантни със зимни рокли през студените месеци на годината?

Зимата е сезон, който много от дамите определят като неподходящ за модни подвизи. Фееричните и в ярки цветове тоалети отстъпват място на дрехите в тъмни нюанси и с консервативен дизайн. Роклите дават предимство на дебелите клинове и панталони, а тениските с къс ръкав се оттеглят за дълго време в шкафа, като на тяхно място идват плетивата и блузите с висока яка. Как тогава да се сдобием със секси визия, която да е източник на високо самочувствие?

Можем ли да изглеждаме модерно през зимата?

Не е нужно да имаме специален повод, за да облечем любимия си тоалет, който обичаме толкова много! Любимата ни зимна рокля може да е наш пръв избор за ежедневието, а не носената от нас дреха за официални поводи и фирмени събития. Стига тя да е изработена от приятни материи и да е решена в актуални цветове, нейното предназначение е възможно да придобие доста по-широк смисъл. Стилна и елегантна всяка дама има шанса да се чувства точно така, ако е добре запозната с модните тенденции и заложи на ефектни кройки за ежедневни рокли за зимата и не само.

Какви модели зимни рокли можем да открием?

Нека започнем от размера. Той е от изключително значение, когато става дума за покупката на дамско облекло за зимата от такъв тип, което може да е плетено или памучно. И в двата случая е задължително да съобразим нейния дизайн с фигурата, за да ни е максимално удобно, докато я носим. В повечето онлайн магазини за дамски дрехи има огромен избор от подобен вид тоалети, подходящи за комбиниране с боти и с ботуши. Ето и кои са най-предпочитаните модели зимни рокли:



  • с дълъг ръкав – моделът може да е с презрамки и с къс ръкав, но и да бъде с класическа визия, а именно с дълъг. Последният вариант е идеален за по-студените дни от годината, когато необходимостта от топли дрехи е засилена;
  • тип “сукман” – под него може да се сложи тънка блуза с поло, с яка или с отворено деколте. В случая е желателно да се наблегне най-вече на цветовете и на тяхното комбиниране;
  • дълги и къси дължината на зимната дреха е основополагаща за крайните резултати. Изберете кройка, която да подчертава формите ви и която да прикрива несъвършенствата;
  • с дантели – елегантно решение, предпочитано предимно за специални поводи. С подобен модел зимен тоалет жената ще се чувства женствена и привлекателна.

Зимната рокля се носи с чорапогащник, но в някои случаи и с клин. Важното е да се чувстваме комфортно в ежедневието или по време на официалния повод, за който сме я облекли. Освен красива, тя трябва и да ни топли особено ако навън има дъжд, сняг, или вятър. За завършек може да се заложи на елегантно палто с цип или копчета.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.