Стил и класа:Принцесата на Уелс във военна униформа и в официален тоалет

0
163

Не остава незабелязана

Защо принцеса Катрин носи военна униформа?

Защото тя е полковник от гвардията на Ирландия. Миналата година бъдещата кралица на Англия получава този военен чин.

Принцесата на Уелс продължава семейните военни традиции на Уиндзорите.

Принцесата на Уелс е полковник от Ирландската гвардия – стилна и елегантна във военна униформа и в официален тоалет, Сн: ФБ

Принц Филип беше офицер от флота. Кралица Елизабет Втора е участвала по време на Втората световна война като шофирала военен камион.



Крал Чарлз Трети, принцовете Андрю и Едуард също са действащи британски военни. Единствената дъщеря на кралицата принцеса Ан също е военен с чин. А нейният съпруг вицеадмирал Тимъти Лорънс е офицер от флота.

Принцовете Уилям и Хари също са действащи военни. Участваха във войната в Афганистан на бойното поле. Принц Уилям е пилот на хеликоптер линейка (медицински хеликоптер). Преди години спаси бедстващи моряци в Северно море.

Неговата съпруга продължава семейните военни традиции. А поводът да облече военната униформа е военно учение. Част от обучението включва оказване на първа помощ на ранен войник.

Лично принцесата показа завидни способности в оказване на първа помощ на пострадал униформен. В случая младши ефрейтор Джоди Нюел влиза в ролята на пострадал, който е получил огнестрелна рана в долната част на левия му крак.

Спасяването на пострадалия изисква кървенето от раната да бъде спряно. За целта трябва да му бъде поставен турникет.

Принцесата на Уелс използва случая да обиколи базата за тренировки. Да се запознае на място с различните оръжия, които ирландската армия използва.

Не пропускайте и видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.