Хороскоп за април за зодии Рак, Лъв и Дева

0
202

Това са подготвили звездите за вас

Това е месечният хороскоп за  април, Сн: ФБ

Месец април – пролет и време за много празници. Но за някои от вас се очертава работа, ангажименти, както и други предизвикателства.

Рак
Съвсем скоро ще научите изключително добри новини. Звездите във вашия месечен хороскоп ви съветват да проявите търпение. По този начин няма да създадете излишно напрежение.
През целия месец април пред вас ще се разкриват доста нови възможности. Не трябва да забравяте, че късметът е ваш изключително верен другар.

Като цяло месец април се очертава да бъде изключително успешен. Въпреки това няма да сгрешите, ако разчитате единствено и само на себе си. Не вярвайте на онези обещания, които отправят към вас хора от вашето обкръжение. Дори и да изглеждат почтени на пръв поглед. До този момент тези хора не са ви подвеждали. По-добре е да не им се доверявате точно в този момент.

Мощен късмет ще ви помага в дните между 15 и 25 април.  Дните през този период ще бъдат чудесни. Бъдете внимателни на 20 април. Ще изпитвате трудности. Възможни са и дребни неприятности, писа zajenata.bg.



Лъв
През този период първо трябва да се подготвите за Великден.
Преди самата подготовка за великия ден, направете основно прочистване на вашия дом. Избавете се от всички счупени и непотребни предмети. Подредете вашите спомени, сантиментални вещи и снимки, заедно  с всичко останало,  което ви връща към по-добрите стари времена. След това подредете празнична украса на вашия дом и офис.

Така ще се заредите с добро настроение, което през последните дни ви е липсвало.

Ако станете свидетели на конфликти между вашите колеги, познати или роднини, не се намесвайте. Причините за техните недоразумения  са много много по-дълбоки. Затова те лично сами трябва да ги изгладят без чужда помощ. Успехи ще имате с всичко, с което се занимавате в момента.

Дева
През целия период звездите ще ви помагат да развивате вашите комуникативни  способности. Ще бъдете заредени с достатъчно увереност, както и целеустременост, които можете да използвате в различни сфери от живота. Ако мечтаете за промяна, сега е моментът да се захванете с нейното осъществяване. Обърнете внимание на вашето здраве и на фигурата си. Променете начина си на хранене, започнете диета и спорт.

Голям шанс имате точно през април да срещнете любовта на вашия живот, ако досега това все още не ви се беше случило.

Отварят ви се възможности за нови контакти, които ще ви бъдат от огромна полза за вашата кариера. Не се конфронтирайте с вашия шеф и довършете цялата си работа докрай, за да не възникнат проблеми.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.