Теодора Стефанова с прогноза за България след изборите

0
258

Вълнуваме се

Теодора Стефанова пред камерата на Нова ТВ

Липсата на редовно правителство и работещ парламент оказва своето негативно влияние върху нашия живот.

Поради тази причина без малко българските пенсионери да останат без добавка за Великден. В крайна сметка гражданското недоволство надделя и социално слабите пенсионери получават по 70 лева за Великден.

Както стана ясно от ЦИК, коалиция ГЕРБ-СДС е първа сила, следвана от коалиция Продължаваме промяната и Демократична България. Следват „Възраждане“ и ДПС; БСП и „Има такъв народ“.

Първите декларации на партиите са, че Продължаваме промяната няма да подкрепят кабинет на ГЕРБ.



И всеки започва да си мисли, че и след тези поредни извънредни избори няма да се получи нищо ново. И че вероятно ще се наложи отново да се провеждат поредните извънредни избори. И да се харчат поредните милиони от държавната хазна, които трябва да бъдат дадени за здравеопазване, образование, за хората в нужда.

По този повод от Нова Тв взеха интервю с гадателката Теодора Стефанова. Разговорът беше осъществен в предаването  „Събуди се“.

Теодора Стефанова вижда, че партиите в НС ще направят опити да сформират експертно правителство. Точно ГЕРБ ще прави опити да създаде такъв кабинет, който ще бъде подкрепен на база приоритети и програми. Гадателката не вижда коалиция. Но смята, че след месеци отново ще се отиде на избори.

Не пропускайте и видеото на Нова Тв долу.

Ако в България се вълнуваме от народното събрание, в Италия се вълнуват за живота и за здравето на бившия премиер Силвио Берлускони.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.