Аламинут: Ето ги най-лесните и вкусни пикантни кифлички!

0
175

Тези пикантни кифлички се разтапят в устата

пикантни кифлички
Уникално лесни и вкусни са тези пикантни кифлички, опитайте!

Предлагаме ви рецептата за едни ултра бързи, лесни и невероятно вкусни пикантни кифлички, в които ще се влюбите на момента. Ако знаете колко са вкусни и с каква апетитна плънка са, веднага ще ги захванете. Ще останете повече от доволни.

Трябват ни един пакет с бутер тесто, 250 грама шунка, 200 грама кашкавал, червен пипер, черен пипер, шарена сол, чубрица.

Тези пикантни кифлички се правят за отрицателно време, а се изяждат още по-бързо, защото стават неустоимо вкусни и просто се топят в устата.

Първо трябва да разделим бутер тестото на триъгълници. После нарязваме шунката и кашкавала на парчета и поставяме по парче от тях във всеки бутер триъгълник. След това завиваме така, че да се получи формата на кроасан.



Поръсваме ги отгоре с черния пипер, червения пипер, шарената сол и чубрицата, а накрая ги поставяме в предварително загрятата на умерена температура фурна.

Трябват им не повече от 25 минутки, за да станат напълно готови и да ги сервираме на масата си. Много са лесни тези пикантни кифлички и се правят повече от бързо.

За сметка на това обаче, с тях може да съберете очите на гостите си, а и да почерпите по повод в службата. Идеални са за такава цел, защото няма да усетите, кога сте ги приготвили, а колегите ви ще ахнат още от първата хапка.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.