Нели Конуей мантри: Ако търсите здраве, нова работа или ново предизвикателство (ВИДЕО)

4
2094

Съветите на Нели Конуей мантри са безценни, защото дават на всички нас един широк мироглед и откриват пред нас нови хоризонти на възможности

Нели Конуей мантри. Хората, които търсят нова работа, нови перспективи за развитие, имат нужда от повече клиенти за техния бизнес, дори и по-добро заплащане на труда, който полагат, трябва да слушате мантрата от видео 1.

За да има ефект, оставете тази мантра да звучи най-малко 40 дена.

Ще усетите нейното положително влияние още след 2 или 3-я ден.

При някои от вас желаният резултат или постижения могат да се появят още след края на първата седмица, но не спирайте мантрата. Нека да звучи поне до 40-я ден, за да сте сигурни, че успехът няма да бъде краткотраен, а ще се задържи при вас дълго време.



Нели Конуей мантри
Нели Конуей отново в София

Както обясни Нели Конуей, Narayan означава Победител – едно от имената на Божествената сила, която е създала всички нас.

Древна мъдрост от изтока гласи, че там където Narayan звучи, смъртта бяга.

Същата мантра е добре да звучи в дом, в който живее тежко болен човек, каза Нели Конуей.

Нели лично е имала наблюдения как ангелското звучение и вибрации на мантрата привличат положителни и лечебни енергии от Вселената.

********

Всички, които посетиха семинарите на Нели Конуей в София, научиха тази мантра, която е определена като най-силната лечебна мантра  Ра Ма Да Са Са Сеи Со Ханг – видео 2.

За всички, които не са имали възможност да бъдат на уникалните семинари, малко повече информация.

Ра означава Слънце

Ма – Луна

Да – Земя

Са – безкрайност

Сей – съвкупност от безкрайност

Со ханг – Аз съм ти Господи, създателю

*******

Ра Ма Да Да е земна мантра,  а  Са Сей Со Ханг е етер мантра.

Медитацията се прави с ръцете настрани, под 45 градуса ъгъл, както е удобно за тялото ви.

Нели Конуей препоръчва, докато медитирате, да покривате главата си с шал от естествена материя или с шапка, понеже тази медитация  отделя много енергия, отваря коронната чакра, освобождава от  физически болки и от натрупана карма.

Докато  я пеете, вие събирате Земята и Небето. Така  отваряте нови възможности за себе си.

 

сподели бутон

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. България не беше ли православна страна?? Ако имате нужда да дадете парите си, защото семинарите на тази дама са доста скъпи, то направете дарение-толкова домове и нуждаещи се има! А ако имате нужда някой да ви каже, че сте върха на сладоледа-намерете си приятели!
    „Има Православие у нас, има български народ; няма Православие, няма български народ“ ­ митрополит Климент Търновски (Васил Друмев).
    Молитва в църквата или мантри и алабала- изберете сами! Господ ви е дал свободна воля, но ви е показал и пътя!

  2. Тези безкрайно много, религии също…колко народ е загинал в миналото за да се наложи християнството, пък за мохамеданите да не говорим и всичко в името на господ, мохамед и т. н….аз пък мисля че всичко е енергия и всеки трябва да погледне в себе си, да промени себе си към по- добро, да развие възможностите си и вярва в себе си и тогава нещата ще бъдат по-добри за всеки от нас и за бъдещите поколения…но хора много…и всеки има право да вярва в каквото иска-не определяте Вие това, нито пък аз…

  3. Наблюдавайки различните традиционни религии , може да се направи извода , извличайки поука, че всяка от тях е със свой принос в развитието на човешката цивилизация! Разликата е в посоката на въздействие – градивно или разрушително…

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.