БГ кисело мляко цери Паркинсон

0
493

Една изключителна новина се тиражира в немската преса. Българското родно кисело мляко цери успешно Паркинсон

Това не е рекламен слоган, а изказване на авторитетен немски учен, който страдал от Паркинсон и с помощта на българското кисело мляко, което консумирал редовно в продължение на няколко години, проф. Теймураз Курцчалия вече е напълно здрав, научихме от http://www.dw.de.

В момента в Германия се приготвя кисело мляко със закваска, внесена от България.

кисело мляко
Родното кисело мляко цери Паркинсон

Друг учен, проф. Антъни Хайман даже се шегува, че освен изключително полезно, родното ни кисело мляко е и много вкусно.

Същият проф. Антъни Хайман и неговият екип са внесли предложение за патентоване на откритието, според което БГ кисело мляко лекува успешно Паркинсон.



След като получат зелена светлина, екипът немски умени ще продължат да правят изследвания, за да разберат дали всеки един пациент с Паркинсон може да бъде излекуван от Перкинсон. Дали това е възможно само до определен стадий на болестта или нейното развитие няма значение върху положителните резултати.

Трябва да следим с особен интерес до какви резултати ще достигнат уважаваните немски учени, защото може да се окаже, че освен Паркинсон, нашето кисело мляко може да лекува и други заболявания.

От нашите баби знаем, че когато на човек му е лошо, боли го стомахът или има разбит (нервен) стомах, трябва да яде кисело мляко или да изпие айран със сол.

кисело мляко
Това е проф. Теймураз Курцчалия, който пребори Паркинсон с българското  кисело мляко

Айран със сол е полезна напитка, когато човек се е обезводнил в летните горещини или му е паднало кръвното.

Нашето кисело мляко помага при слънчево изгаряне на кожата на плажа. Мазнината в родното кисело мляко омекотява изгорелия участък, а киселината отнема температурата. Това е един вълшебен балсам.

За съжаление, у нас през последните години производителите предлагат на пазара фалшиво кисело мляко. Продукт, пълен с химия и консерванти, нишесте, палмова мазнина и други съставки, заради които онова кисело мляко в кофичките не е същото като приготвеното у дома.

През последните месеци, заради засилени проверки от санитарните инспектори и акцията за истинска храна, която преди години подхвана тогавашният министър на земеделието Мирослав Найденов, вече има фирми, които продават добро  кисело мляко.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.