Вашето годишно число предсказва вашето бъдеще (част 1)

0
673

Всеки от вас може бързо и лесно да изчисли своето годишно число. Така ще разберете какво ви очаква в близкото бъдеще

Нумерологията е наука, която е позната от древността.

chislo
Вашето годишно число предсказва бъдещето

Тя използва числата и тяхното значение при разгадаване на бъдещето.

Днес ще ви покажем един лесен и бърз начин, по който да разберете какво ви очаква скоро чрез изчисляване на вашето годишно число, пише Струма.

За да изчислите вашето годишно число е необходимо да съберете всички цифри от рождената ви дата и към тях да прибавите сбора от цифрите на 2019 г.



И така, ако сте родени на 28.09, то трябва да съберете 2+8+0+9, което е равно на 19.

След това трябва да прибавите 3 от сбора на цифрите на настоящата 2019 г. или 2+0+1+9.

Така се получава 19+3=22. Трябва да редуцирате числото до едноцифрено и така 2+2=4. Това означава, че вашето годишно число е 4.

А ето и какво ви очаква в близко бъдеще според това какво е вашето годишно число:

Ако годишното ви число е 1, то това ви гарантира успех ако сте решителни в своите действия. Всички нови начинания, които предприемете ще бъдат увенчани с успех. Само трябва да бъдете по-организирани, да планирате действията си добре и няма да имате проблеми с постигането на вашите цели.

При годишно число 2 трябва да бъдете по-внимателни с индивидуалните ви изяви. Тази година съдбовният ви урок гласи, че ще трябва да се научите да играете в отбор, да се съобразявате с мнението и на останалите играчи от тима ви. През тази година любовта ще ви се усмихне и отношенията, които ще завържете през 2019 г. ще са изключително успешни.

Ако вашето годишно число е 3, то тази година трябва да проявите малка доза егоцентризъм и егоизъм. Важно е да обърнете внимание на себе си, на вашите лични желания, а не винаги да се стремите да задоволите чуждите очаквания за вас. Тази година можете да се отдадете на много забавления, на пътешествия или сбъдване на отдавна отлагани почивки.

Ако сте с годишно число 4, то през 2019 г. ще трябва бързо да слезете на земята и да се замислите за практичната страна на живота ви. Ще се наложи да правите много компромиси както в личния си живот, така и в професионалния. Важно е да се научите на търпение и много мъдрост, с които да приемате житейските си уроци през настоящата година. През 2019 г. ще трябва да слушате по-често разумът, а не сърцето си.

Ако вашето годишно число е 5, то вие трябва да се настроите много бързо на съвсем различни честоти, спрямо изтеклата 2018 г. Всичко, което ще ви се случва, ще е ново за вас и вие ще трябва да му се насладите максимално. Но за да се случи това, вие трябва да бъдете готови за новостите във вашия живот. Сега е точният момент да прочистите ежедневието си от хора или вещи, които ви затормозяват, с които не ви е приятно и да се отдадете на нови занимания и срещи с нови хора, които ще ви карат да се чувствате добре.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.