Вашето годишно число предсказва вашето бъдеще (част 2)

0
1061

За да изчислите вашето годишно число е необходимо да съберете всички цифри от рождената ви дата и към тях да прибавите сбора от цифрите на 2019 г.

И така, ако сте родени на 28.09, то трябва да съберете 2+8+0+9, което е равно на 19.

chisla
Вашето годишно число предсказва бъдещето

След това трябва да прибавите 3 от сбора на цифрите на настоящата 2019 г. или 2+0+1+9.

Така се получава 19+3=22. Трябва да редуцирате числото до едноцифрено и така 2+2=4. Това означава, че вашето годишно число е 4.

За числата от 1 до 5 прочетете ТУК.



Ако сте с годишно число 6 то 2019 г. ще ви научи да поемате отговорности. Тази година ще ви превърне в истински зрял човек, на когото всички ваши близки ще могат да разчитат. Ще бъдете много по-справедливи в оценките си. По-търпеливи с околните и ще ви влече да помагате на всички. Това ще ви се отплати щедро и вие ще успеете да откриете баланса в отношенията си с другите около вас, който така често напоследък ви е липсвал.

Ако вашето годишно число е 7 то настоящата година ще е насочена към духовното ви самоусъвършенстване. Ще се отдадете на книгите, в които да тълкувате събитията, които са се случвали през изминалите месеци и години във вашия живот. Наред с това ще се наложи да придобиете нови знания, квалификации и опит. Те ще се окажат от водещо значение за бъдещия ви професионален просперитет.

Ако сте изчислили своето годишно число и то е 8, то значи 2019 г. ще ви научи как да изкарвате и как да цените парите. Необходимо е обаче да се научите да рискувате и да се впускате в нови начинания. В противен случай животът ви ще продължи да тече в познатото ви русло и ще изпуснете своя късмет. В любовта си ще трябва да се научите да сте по-малко доминиращи и ако този урок го усвоите, ще видите как партньорът ви ще ви обикне още повече.

Ако вашето годишно число е 9, това означава, че е дошло времето да завършите този своеобразен цикъл от своя живот. Сега е точният момент да направите своите равносметки за изтеклите 9 години, да се поучите от грешките си и така да сте готови за следващия етап от живота си. Трябва да се научите да прощавате, да изслушвате с по-голямо търпение околните и да проявявате толерантност към различните от вас. Бъдете добри и ще привлечете добрината към себе си и за следващия деветгодишен цикъл, който ви предстои.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.