Фалшив частен съдебен изпълнител описва имуществото на TV7

0
279

Страшен екшън се разиграва пред сградата на TV7. Оказа се, че въпросният частен съдебен изпълнител, който описва имуществото е фалшив

Дали ще избухне гражданска война или проблемът ще се разреши с мирни цели?

Положението пред сградата на TV7 става страшно – има мобилизирани 40 полицаи. Паркирани са 3 бронирани джипа и началникът на 6 РПУ също е там, за да дава заповеди на униформените.

Директорът на TV7 следи какво трябва да бъде иззето по опис. Въпросният частен съдебен изпълнител не работи по целия списък, а работи по нареждане.

Журналисти са попитали в камарата на частните съдебни изпълнители и получили информация, че лицето Кристина Димитрова не е регистрирана при тях. Информацията е потвърдена от председателя  на камарата Георги Дичев.



policia
Полицията се увеличава пред сградата на телевизията

Журналистите на  TV7 направиха жива верига пред входа на медията и се заканиха, че няма да позволят да изнесат не просто техниката им, а цялата интелектуална собственост, която се намира в тях – материали, архивни записи и други.

Оказа се, че и министърът на вътрешните работи не е уведомен за предстоящата масова акция.

Георги Лозанов, председател на СЕМ се обади по телефона и каза, че не може по този начин с полиция да се нахлува в национална медия.

Медията е средство за свободно изразяване. Това е удар срещу демокрацията.

Нещата ще станат изключително сериозни и ако не се намери правилното решение, журналистите от всички медии ще представят своите репортажи в чужбина.

По телефона се обадиха Румен Петков от АБВ и като бивш министър на вътрешните работи каза, че трябва да има прокурорско решение, за което журналистите не споменаха, че го има.

Случващото се няма да остане без външен коментар по света.

Явно целта е да бъде спряна работата на медията. Всяко едно действие е против закона и Румен Петков посъветва да бъде уведомен прокурорът.

Застрашена ли е демокрацията в България?

Дано да не се стигне до кръвопролития и до гражданска война.

Гледайте на живо ТУК.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.