Познанието, за което все още нямаме достатъчно масово познание (ВИДЕО)

0
301

Всеки от нас се стреми към познание, към онова познание, което ще ни разкрие тайните на Вселената, за да можем да преоткрием и нас самите

В предаването „Въпрос на гледна точка“ гостува художникът и писател, който е и езотерист Спас Мавров.

Той разказа интересни факти за тангризма и колобъра.

Вие ще изгледате видеото и сами ще чуете интересните знания, които ни предава Спас Мавров.

*********



Има и други мъдрости, които преди време Спас Мавров е разкривал в интервюта за различни медии и за които не говори във „Въпрос на гледна точка“.

srodni-dushi
Новото познание ни казва, че сродните души ще се откриват и ще еволюират заедно

Една от задачите на ерата на Водолея е да издигне знанието на хората над познанието. Казано по друг начин, хората да се научат да издигат духовното над материалното.

За да се постигне най-високата степен на това преориентиране, човечеството ще бъде подложено на силен енергиен натиск от Вселената. Този натиск може да бъде определен като торнадо.

Торнадото с огромна духовна енергия ще обърка голяма част от хората, които ще го усещат, но в началото няма да знаят за какво става въпрос.

Ако на моменти усещате нетипичен прилив на енергия, ако имате чувство, че нещо ви тресе, без да сте болни, настинали или нещо подобно, ако усещате приятен гъдел в тялото, леко изтръпване от време на време, настръхвате, без да е студено, лека сънливост, без да сте преуморени, не се стряскайте. Това трябва да е въздействието на космическата енергия върху вас.

При всеки човек тя се проявява по различен начин.

Спас Мавров беше помолен да разтълкува пророчеството на Учителя Петър Дънов, че човечеството ще се промени, когато „станем Огън и Вода“ и когато „мъжът намери жената“. Това е важно познание.

Според разбиранията на Спас Мавров това предсказание се отнася за сродните души. През 21 век сродните души ще започнат да се откриват, да се срещат и ще поемат заедно по пътя на своята еволюция.

Това е време, през което вече няма да има борба на противоположности, а ще се извърши хармонизация на същностите.

Водата и Огънят също така са символи на Земята и на Небето; на движещата енергия  на Програмата и енергията на Матрицата на творчеството.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.