Седмичен хороскоп от 4 август до 10 август 2014 г. – 1 част

0
520

Вашият седмичен хороскоп (от 4 август до 10 август 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица вие сте в много благоприятна позиция, въпреки че, може да нямате такова усещане. Продължава периодът на делова и творческа активност, който позволява да разгърнете своите творчески умения и дава шанс за реализиране на отдавна замислени планове.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Настоящата седмица може да ви зарадва с многобройни събития, затова се постарайте да изживеете всеки миг хармонично и ярко. В деловата сфера успехът ви съпътства, и ако не се поддавате на авантюристични предложения, ще избегнете възможни проблеми. През уикенда потърсете спокойствието на природата, за да се заредите със свежи сили и енергия.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Настоящата седмицата се очертава динамична и успешна, и ако сте планирали далечно пътуване, то ще бъде особено резултатно. Тези дни са благоприятни за разговори и установяване на контакти. Сложете в ред всички документи, това сега за вас е много лесно. Може да разчитате на помощ и подкрепа от всички наоколо.

РАК (22 юни – 22 юли)  Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица може да разчитате на разумни съвети, помощ и подкрепа от близки и колеги. В защита на своите интереси проявете по-голяма настойчивост, като не забравяте дадените по-рано обещания. Ако решите неотложните проблеми възможно най-бързо през уикенда ще прекарате незабравими романтични мигове с най-близките за вас хора!



ЛЪВ (23 юли – 22 август) Настоящата седмица е желателно да посветите на текущи въпроси. Вие сте способни да създадете хармонична творческа обстановка наоколо, така че, не позволявайте да ви тревожат неоснователни съмнения. Докажете себе си!

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица обещава успех в професионалната сфера, само избягвайте разногласията с определени хора. Ако приемете изгодна оферта, не са изключени значителни промени в личния живот. Уикендът е изпълнен с креативност, оптимизъм и романтика. Гребете с пълни шепи от даровете на живота!

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.