Седмичен хороскоп от 4 август до 10 август 2014 г. – 2 част

0
506

Вашият седмичен хороскоп (от 4 август до 10 август 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Сега всяка информация е важна. Потърсете работещата формула на компромиса и действайте активно. Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица ви дава шанс да заемете лидерска позиция в деловата сфера. Проявете най-добрите си заложби и бъдете на очакваната висота за следващата стъпка по пътя към успеха.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) През настоящата седмица ще се отърсите рутината и ще се устремите към нови цели и предизвикателства. Вие владеете положението, но в някои ситуации е важно да спрете навреме и обективно да оцените обстановката. Уикендът е подходящ за активна почивка в лоното на природата.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) През настоящата седмица грижите за вашето обкръжение може да ангажират вниманието и малкото останало ви свободно време. Възможно е запознанство с авторитетен партньор, което ще въздейства положително на професионалното ви израстване. При всички ситуации контролирайте емоциите – от вашите мъдри решения сега зависи твърде много!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица не трябва да възпирате стремежа си да разширите своите хоризонти. Тези дни лесно можете да научите нещо ново и полезно за себе си, както и да повишите професионалните знания. Не се страхувайте да спорите с хората, които обичате – така ще се роди истината, за която копнеете.



ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Настоящата седмица ви увлича със своя забързан ритъм. Бъдете внимателни с думите! Случаен коментар може да се изтълкува превратно, като предизвика излишно напрежение в отношенията. По-добре да се въздържите от забележки и да запазите единството на екипа. Бъдещето ще докаже вашата правота!

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп  през настоящата седмица е желателно да се избягват спорове и разногласия. За възстановяване на отношенията ще са нужни много усилия, така че, по-добре да не рискувате. Бъдете готови за успешен финал на нещо отдавна започнато. Докажете на какво сте способни!

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.