Христофор Колумб наблюдавал НЛО и го описал в своя дневник

0
342

Присъствието на НЛО на Земята не е от вчера. Затова има много описани свидетелства, включително и разказа на Христофор Колумб

В далечната 1492 г., в нощта от 11 срещу 12 октомври корабите на Христофор Колумб достигат до Бахамския архипелаг.

Колумб пътувал с три кораба, единият от които се наричал „Санта Мария“.

Сред текстовете в бордовия дневник има абзац, в който се разказва как Колумб, адмиралът на „Санта Мария“ и още няколко членове на екипажа забелязали светлина под водата, която приличала на пламъка на свещ от восък, писаха в obekti.bg.

Светлината под водата се движила нагоре към повърхността и после падала надолу.



В по-далечното минало учените смятали, че това вероятно е била някаква риба от типа на есетровите, които излъчва светлина в тъмната вода и този отблясък може да бъде видян, ако рибата се движи по-близо до повърхността.

nlo
НЛО под водата

Когато обаче текстовете били проучени след години, когато за присъствието на НЛО се заговори много, учените вече смятат, че това е било НЛО, което се движи под водата.

Повод за такива разсъждения са дали и други описани случаи за наличие на необикновени обекти под водата.

Например през месец март на 1963 г. били проведени учения на военно-морския флот.

Докато траели ученията, военните радари засекли движение под водата с неочаквано голямата скорост от 278 км/ч или 150 възела.

Дълбочината, на която въпросният обект се плъзгал била около 6 км.

nlo
Има много следи за наличие на НЛО под водата

Само за информация, една подводница може да бъде спусната на дълбочина около 650 метра. При дълбочина 730 метра корпусът на подводницата ще бъде смачкан от водното налягане.

Дълбочината, при която под водата се движило въпросното НЛО била почти 9 пъти по-голяма от възможната за човешката техника.

Има и други регистрирани примери за наличие на НЛО под водата, които показват, че възможностите на извънземните не са да се движат само в небето,  но и под водата.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.