Жена сътвори чудо миг преди да умре (ВИДЕО)

0
342

Млада жена, изпаднала от месеци в клинична смърт, направи истинско чудо само миг преди да се пренесе в Отвъдното

Млада жена, изпаднала от месеци в клинична смърт, направи истинско чудо само миг преди да се пренесе в Отвъдното  и дари живот като роди своето здраво и износено бебенце и малко след това жената издъхнала, съобщи сензационната новина dailymail.co.uk, цитиран от novini.bg.

Тази мистериозна история е на 22-годишната жена Карла Перес. Младата американка била бременна с второто си детенце, когато два месеца преди термина си тя получила сериозно усложнение. Бъдещата майка получила силно кръвотечение. Веднага я откарали в болница, но жената загубила много кръв.

karla
Младата Карла Перес стана майка в състояние на клинична смърт
karla
Бабата Карла ще се грижи за малкия Ейнджъл

В лечебното заведение бременната жена изпаднала в мозъчна смърт. Лекарите веднага я закачили към животоподдържаща апаратура. Така тя престояла цели 54 дни, за да може да износи плода си.

В края на април медиците преценили, че бебето вече е напълно износено и развито, и направили секцио на майката. Лекарите извадили сина на Карла, който бил в прекрасно здраве и състояние.



За съжаление Карла не могла да се пребори за спасението на своя живот. Въпреки всичко, споделят лекарите й, тя сътвори истинско чудо като дари нов живот, тя остави наследство, което завинаги ще напомня за нейния невероятен подвиг.

Миг преди смъртта си тя даде живот на своя син. Младата жена ще остане завинаги жива и ще споделя съдбата на своето момченце.

Както разбираме от видеото, майката на Карла – Берта Перес ще се грижи за новороденото бебе Ейнджъл Перес.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.