От небето падна змия на плажа в Балчик

0
694

Каква драма! На плажа в Балчик една змия падна от небето и изплаши до смърт летовниците. Те преживяха истински ужас

Група туристи от Норвегия и български летовници почиват на плажа на комплекс „Бялата лагуна“, който е собственост на депутата Мехмед Дикме и бивш министър на земеделието.

Както лежали на плажа, небрежно почиващи под слънчевите лъчи, от небето паднала змия и тупнала върху пясъка между курортиста Мехмед и неговото дете.

змия
Змия падна от небето на плажа

И ако туристите от Норвегия успели да запазят хладнокръвие, то Мехмед отворил уста и изнесъл цяла плеяда от натурални ругатни на български и на турски, писаха в rodopi24 и цитирани от БЛИЦ.

И докато панираният от ужас Мехмед ругаел, туристи от Норвегия скочили да уловят змията, за да не може да полази детето на Мехмед.



В крайна сметка историята завърши с щастлив край.

Змията беше заловена. Стана ясно, че е била изпусната от птица, която летяла в небето, а не е някаква гадна шега на някой злонамерен.

Побеснелият Мехмед искал да си тръгне незабавно от луксозния курорт и да съди управата, защото бил недоволен, че и в морето има не една водна змия.

Но управителят на комплекса успял да го укроти. Мехмед и неговото семейство ще почива до края на планираното време без да плаща за престоя като компенсация за причинените емоционални щети.

По принцип селището  „Бялата лагуна“е изградено между Каварна и Балчик.

То се е превърнало в един от най-прекрасните курорти на Северното ни Черноморие.

Но има проблем с морето, защото то се е превърнало в блато – има много водорасли, плуват много риби, но и змии, които се крият из подводните скали от варовик.

Точно заради тези неприятни змии, местните го наричат  „Змийският бряг“.

Ако все още не сте решили къде да отидете на море за отпуската, внимавайте, за да не останете неприятно изненадани от подобни вредители.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.