Астрологът Алена е ходила в Отвъдното и са я върнали обратно

0
872

Какво се случва в Отвъдното? Един въпрос, който вълнува всички. Алена и други българи са били там, но са ги върнали обратно при нас

Алена

В студиото при Сашо Кадиев и при Деси гостуваха Алена,  внучката на Николай Владов – Шмиргела – арт терапевтът Юлия Банкова и музикантът Антони Рикев.

Общото между тримата е, че те са изпадали в клинична смърт, ходили са в Отвъдното и сега продължават своя живот по нов начин.

След като насилствено душата на Алена излязла извън тялото да първи път, това отключило дарбите й да странства във времето и в пространството на по-късен етап от нейния живот.

Това станало, докато била бебе в родилния дом. Една акушерка стегнала връзките на пелените по-силно и душата й излязла. Алена не си спомня това първо пътуване.



Второто преживяване на Алена със смъртта е причинено от натравяне със сироп за кашлица, който се разрежда 1:200, а тя изпила директно концентрирана доза.

Сиропът бил за болния 10-годишен син на Алена. Той миришел на малинки и след 1 лъжица от него, тя изпаднала в клинична смърт.

През нощта видяла как душата й напуснала тялото.

Излетяла нагоре, но при нея тунел не е имало, но преминала през черен облак. След това попаднала в една райска картина от уникални светлини и музика. Не е искала да се върне обратно.

Колкото и да било хубаво на Алена, чула силен и плътен глас, който й казал да се връща, защото има още много задачи на Земята.

Тогава започнало самото връщане, което било болезнено и неприятно. Усетила вакуумът, който я изтеглил надолу и  наместил душата й в тялото.

Днес Алена може съзнателно да излиза от своето тяло и да се върне където си поиска във вековете.

Алена не обича да се връща назад в годините на турското робство и да се разхожда из него, защото това е един изключително кървав период не само от българската, но и от цялата човешка история.

Последно се наложило Алена да се върне във Второто българско царство. Защото е свързано с живота на човек, който в предишно прераждане живял в това време.

Алена трябвало да установи дали здравословните проблеми на човека в този живот са последица от проблеми в миналото.

Годините на Второто българско царство е много приятно и спокойно време, обясни Алена.

Антони Рикев бил във втори клас, когато страдал от настинка и висока температура от 41 градуса.

Когато излязъл от тялото, той също не е минавал през тунела, но попаднал на красива зелена поляна с прекрасно небе и птички. Тогава при него се появила починалата сестра на неговата баба и му казала, че още не му е време.

Юлия Банкова паднала в дълбока пропаст и цялото й тяло било натрошено.

Тогава видяла на лента целия свой живот до момента на падането.

Цялото видео с любопитния и полезен разговор изгледайте ТУК.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.