Уникални нови разкрития за извънземни на Земята (ВИДЕО)

0
694

Няма съмнения, че извънземни са идвали, идват и ще продължават да идват на Земята. Но дълги години тяхното присъствие се пазеше в тайна

Има много теории защо присъствието на извънземни е пазено в дълбока тайна през годините.

Според едни от тях, причината е в самите извънземни, които са забранявали на хората да говорят за тях, докато не настъпи подходящ момент за подобни разкрития.

Според други, тайните служби на различните държави са забранявали от страх да не се всее масова психоза и страх.

Каквато и да е причината, никой, дори и учени като проф. Филипов не отричат заслугите на извънземни цивилизации за развитието и напредъка на земляните.



nlo
Мумия на извънземно

Както казва проф. Филипов, ако са искали, напредналите извънземни са можели винаги до сега да ни унищожат, защото те разполагат с уникални технологии, за които ние нямаме и най-бегла представа.

nlo
Мумия на извънземно

Излезе статия в   dailymail.co.uk, според която вече са разсекретени множество документи, снимки, документални филми, дори мумиите на извънземни, открити през годините по Земята.

Някои от тези артефакти вече са изложени в музеи и могат да бъдат видени от посетителите.

nlo
Извънземни са изложени в музеи и посетителите ги разглеждат с огромен интерес

Не трябва да гледаме като заплаха за извънземните, а по-скоро да сме им благодарни за онова, което те са направили за нас.

Но може би ние не знаем какво точно са направили, понеже имаше материали в чуждата преса, според които извънземни крадат златото от Земята и го отнасят на техните планети.

Използвали го като някакъв енергиен източник.

Тепърва има още много да научим за тях. До тогава, разгледайте първото видео с материалите, които dailymail.co.uk са подбрали и второто видео с обяснения от проф. Филипов за извънземни около нас.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.