Царството на Мария свърши, Гущеров я изправи пред невъзможен избор

0
382

Мария Гущерова е поставена пред ултиматум, който трябва да реши до броени дни

Християн Гущеров и Мария не са това, което всички и най-вече самата булка очакваха след дълго чаканата сватба – мъж под чехъл и съпруга, разиграваща коня си, както й се иска. Съвсем не. По всичко личи, че царството на певицата свърши след невъзможния ултиматум, пред който я изправи Гущеров.

Синът на милионера Добромир Гущеров очевидно е решил да се превърне в истински глава на семейството. Преди няколко дни, връщайки се от чужбина и явно размислил, той тропнал с ръка по масата и въвел Мара Отварачката в новите семейни правила.

Мария
Мария има няколко дни, за да вземе решението си, Християн е категоричен в ултиматума

Казано накратко, Мария трябва да избира – или зарязва работата си, ражда дете на мъжа си и всички заживяват щастливо, или продължава с кариерата и „Пайнер“, но забравя за Християн. Ултиматумът бил толкова неочакван, че едва не подлудил Мария, но мъжът й е категоричен.

Всичко тръгнало оттам, че Християн неудържимо мечтае да има собствен наследник, а съпругата му все отлага. Припомняме, че Мария не може да зачене по естествен път и ще се наложи да се подложи на ин витро процедура така, както направи и с Марая преди години.



Това обаче изисква време и известен период, прекаран в чуждестранни клиники, а Мария продължава да си прави оглушки и да го отлага във времето. „Откакто се върна към кариерата си и участията в чалга клубовете, Християн почти не може да я види у дома. Той работи през деня, а нея я няма по цели нощи. Те не успяват да се засекат и да си разменят две думи, а какво остава да работят за бебе“, издават познати на звездното семейство.

Тъкмо това била причината Гущеров да се разбунтува. Днес той бил по-уверен отвсякога в решението си, защото то изцяло е подкрепено от богатия му баща. Добромир Гущеров дал на Християн да разбере, че иска да остави парите и имотите си на своя кръв и въпреки че обича малката Марая, не смята да я направи своя законна наследница, ако Мария не роди дете с кръвта на клана им.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.