Андреа нокаутира Кубрат с решението си, Тервел: “Предупреждавах те за нея”

0
494

Какво се случва с Андреа и защо обърна плочата в последния момент?!

Кубрат Пулев претърпя пълен нокаут, но не на ринга, подобно на срещата с Владимир Кличко, а от човека, от когото изобщо не очакваше това – Андреа. Русокосата дива на поп фолка се преобърна на 180 градуса и заяви на Кобрата, че плановете им за сватба и бебе се отлагат във времето.

“Обичам те, с теб съм, но не съм готова още за това. Рано ми е да ставам майка, а сватбата е отживелица в наши дни. Добре си живеем и така, не искам да променям нищо за момента”, казала Андреа на Кубрат Пулев преди няколко дни, а шампионът започнал да “дава заето”, разказват негови познати.

Андреа
Кубрат не очакваше такава реакция и промяна у Андреа

Всички знаят, че Кубрат от доста време насам изявяваше желание да сключи законен брак с Андреа и най-вече да има дете от нея. С напредването на възрастта си и гледайки щастието на големия си враг Владимир Кличко с дъщеричката му и Хейдън Панетиър, Кобрата осъзна, че трябва да осмисли дните си със свое семейство. А Андреа бе съгласна или поне досега.

Решението на хубавицата изправи на нокти боксьора, а вместо да го насърчи и успокои, брат му Тервел Пулев наля масло в огъня. “Казах ли ти аз?! Колко пъти те предупреждавах за нея. Андреа гледа само себе си, славата и кариерата. Не ти трябва такава жена за съпруга”, злорадствал Тервел, чиято неприязън към Андреа е отдавна известна.Припомняме, че още от началото на връзката му с блондинката, Тервел ясно показа на брат си, че не одобрява Андреа, нито момичетата като нея. Той неведнъж е сравнявал чалгаджийката със собствената си половинка Диана, показвайки на Кубрат каква жена би му отивала.

Нещата обаче не са толкова прости, а изходът от това разминаване между Кубрат и Андреа не е ясен, тъй като Кобрата продължава да държи на нея и да я обича. Друг е въпросът дали ще успее да се примири с решението й да живеят като гаджета още няколко години, докато тя се “налудува” на сцената или ще се принуди да помисли за себе си и да сбъдне мечтата си, макар и с друга жена.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.