Сговорна дружина спаси мъж под влака на Преображение (ВИДЕО)

0
457

Една история за човешката хуманност – спасиха  с общи усилия мъж, който падна под влака  и можеше сериозно да пострада днес на Преображение

Един нормален ден, в който всеки бърза по собствените задачи. Гарата – едни излизат от влака, други пътници влизат. За българските православни християни днес е Преображение.

влака
Мъж падна под влака на Преображение, но  всички заедно го спасиха

За чужденците е нормален ден, но Божията сила се отнася за всички. Ако до сега не сте намерили време да отидете на църква, вървете довечера. Храмовете работят до 19:00 часа.

Никой не можеше да предположи какво ще се случи само няколко секунди по-късно.

Както сами ще видите на видеото, което е заснето от камерата за наблюдение в Австралия на Стърлинг Стейшън, последният пътник, който влиза във вагона, се подхлъзна и неговият крак се заклещи долу между влака и тротоара.



Добре, че имаше друг пътник, който да реагира незабавно и да уведоми стрелочника. Той подаде сигнал на машиниста да не тръгне и така мъжът, чийто крак се озова долу под влака, беше спасен.

Но трябваше и да бъде изваден.

Започна една трудна операция, в която участие взеха пътниците. Първоначално те трябваше да се преместят в противоположния край на вагона, за да може под тяхната тежест да се образува пространство и мъжът да извади своя крак.

Но това действие не даде желания резултат, затова трябваше да се пристъпи към план Б.

Всички пътници слязоха от вагона, а мъжете започнаха да го накланят с ръце. В крайна сметка, историята с влака завърши щастливо.

Много ни напомня за българската народна приказка за дядото и ряпата. Чак когато  се притекоха на помощ в приказката всички герои – бабата, внучката, кучето, котката и накрая мишката, те задружно помогнаха на дядото да извади ряпата.

Австралийският вариант не е с извадена ряпа, а изваден крак на пътник, който можеше много сериозно да пострада от влака.

Преди 1 месец друга драма на релсите се разигра в Китай. Млада бременна жена падна на релсите. За щастие майката и бъдещото бебе са родени с огромен късмет, защото нищо лошо не им се случи и пътниците снимаха с мобилните си апарати как бременната жена се измъква невредима изпод влака.

Тази история е запечатана на второто видео.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.