Пълен обрат: Диляна и Асен се прегърнаха отново (какво се случва с двойката)

0
437

Диляна Попова и Асен Блатечки бяха спипани в идилична разходка с отрочето си

Какво се случва в Дания или по-специално с отношенията на Диляна Попова и Асен Блатечки?! Това се питат всички, след като младите родители на бебето Борил бяха спипани в идилична разходка преди броени дни. А въпросната разходка бе щедро гарнирана с прегръдки и усмивки от двамата.

Диляна Попова сияеше в компанията на бащата на детето си, а Асен Блатечки бе не по-малко въодушевен, или поне така изглеждаше. Те разхождаха Борил доста дълго, повече от час и половина, а после актьорът изпрати майката и детето до апартамента, в който живеят.

Асен Блатечки
Диляна Попова и Асен Блатечки не са забелязвани заедно от месеци, до днес…

Направи впечатление обаче, че Блатечки не се качи в дома на бившата си любовница, а само я прегърна нежно на входа и целуна сина си. После с бързи крачки отпраши в неизвестна посока, явно по свои си задачи.

Припомняме, че Диляна Попова и Асен Блатечки изживяха една бурна любовна авантюра преди две години, от която се появи и малкият им син Борил. Законната половинка на Асен – Катерина Горанова не опита да спре мъжа си и да го задържи до себе си със скандали или сълзи, а просто го остави да следва новия си път.



И това бе може би най-доброто й решение, тъй като само месец след появата на Борил, Блатечки си подви опашката и виновен потърси отново Катерина Горанова. Която не се чуди дълго, преди да си го прибере обратно.

„Асен и Катерина са свързани за цял живот и това не се дължи само на дъщеря им Катето, а на истинската близост между тях. Те просто са еднакви – мислят по един и същи начин, имат еднакви виждания и принципи, а той получава така важната за него свобода винаги, когато е с Катерина. Връзката му с Диляна Попова бе просто страст, но за жалост тя не можа да му даде нищо повече от нея“, убедени са близки до Асен Блатечки.

Тази странна промяна и сближаването му с красавицата Попова обаче накара мнозина да се замислят каква всъщност е истината и дали любовта между двамата не се възражда с нова сила.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.