Грозно: Сашо Кадиев унищожи родилката Таня с жестокото си решение

1
761

Катето Евро застана на страната на снаха си, но Сашо Кадиев е непреклонен

Зевзекът Сашо Кадиев се оказа не толкова слънчев и благ, колкото изглежда на пръв поглед и пред камерите. Той направо унижощи психически половинката си Таня, която наскоро го дари с най-голямото богатство в лицето на малката им дъщеричка Катя.

Вместо да отвърне подобаващо и да зарадва любимата си обаче, Сашо Кадиев й нанесе непростим удар като твърдо отказа да се ожени за нея, разкриха близки до семейството им източници.

Сашо Кадиев
Сашо Кадиев отказа да сбъдне най-голямата мечта на Таня

„Таня не очакваше подобно нещо и остана смазана от думите му. Нейната най-голяма мечта беше да се види булка и да застане с него до олтара, но преди раждането на Катето, той все се опъваше. Танчето обаче беше убедена, че сега, когато вече са истинско семейство, Сашо ще промени решението си, но уви, не го направи“, разказват близки приятели на Катето Евро.

Според мнението на Александър Кадиев, сватбата била просто отживелица и нещо, което той не приемал и не харесвал. „Живея с нея, имаме и дете – какво повече иска?!“, ядосвал се актьорът и водещ на „България търси талант“.



Не го трогнал дори и фактът, че майка му Катето Евро категорично подкрепяла снаха си и редовно му мелила сол на главата да вземе най-накрая да я направи своя законна жена. Отказът на Сашо Кадиев не е единственото, което силно разочарова Таня.

Припомняме, че откакто той стана водещ редом до Мария Силвестър, двамата неведнъж са забелязвани в доста особена близост, а комплиментите на актьора към нея не секват. Сега, когато и самата Мария Силвестър е прясно разведена и опитва да забрави болката от разбития си брак с мимолетни флиртове, жената на Кадиев е двойно по-неспокойна.

Сватбата ако не друго, щеше поне отчасти да даде увереност и вяра на Таня, смятат близки до артистичната фамилия. „Катето Евро хич не си поплюва и все по-често натяква на синковеца си, че не може така да наранява жена си. Нищо не му коства да се ожени. Ако наистина обича Таня, би го направил само заради нея. Дали пък истината няма да се окаже по-сложна от това, което говори пред всички?!“, чудят се източниците.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.