Женени от пръв поглед – романтиката и драмата продължават (ВИДЕО)

0
309

Женени от пръв поглед продължава с пълна сила. Вече 20 дена трите семейства са заедно, а емоцията варира от романтика до истинска емоционална драма

За момента най-хармонични и романтични са отношенията между Светла и Стефан. Както и двамата споделиха, с всеки изминал ден те чувстват, че привързаността между тях нараства.

Все още не могат да кажат дали обичат своите половинки, но категорично заявяват, че заедно се чувстват отлично.

Имат дребни разногласия, които проличаха докато пазаруваха заедно за дома и домакинството, но пък тези дребни недоразумения не могат да помрачат положителните емоции и флуиди, които витаят около тях двамата.

Втората двойка Антония и Атанас в Женени от пръв поглед  също намира правилния път в общото и съвместно съжителстване.



Проблемът е, че Антония е изключително амбициозна и припряна. Тя бърза да оформи поведението на Наско по начин, по който на нея й харесва.

jeneni
Женени от пръв поглед – от романтика до истинския Ад

По принцип Наско няма нищо против, но иска време, за да може да се настрои към всички нови неща, които му се случват.

И в тяхното семейство има голямо харесване и щастие, че те са заедно.

В семейството на Гергана и Георги от Женени от пръв поглед цари истински Ад.

Те са пример на хора, които са толкова неподходящи един за друг, не защото по отделно са лоши хора, а защото Овен и Рак не могат да имат хармонични връзки, понеже са твърде различни като зодиакални характеристики.

Това нещо се вижда на практика.

Докато Георги е амбициозен в работата и в кариерата си, а в живота е по-спокоен като търси удоволствие, забавление и подобни щастливи емоции, Гергана е изключително амбициозна навсякъде.

Тя е работи нахъсано, сутрин спортува с огромен хъс. Във всяко занимание, което двамата направиха като семейство, Гери търси победата.

Това е само част от техния проблем.

Изгледайте поредните епизоди от поредицата Женени от пръв поглед, за да се убедите сами в състоянието на трите семейства.

Освен това, емоциите и преживяванията на трите семейства са близки до емоциите на всеки един от нас, затова техните хубави и трудни моменти могат да ни бъдат от голяма полза.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.