Изпусна се: Елен Колева вбеси Яна с истината за Петко Димитров

0
567

Елен Колева си отвори устата, а съпругата на Петко Димитров едва сдържа гнева си

Синеочката Елен Колева успя да вбеси танцьорката Яна Димитрова с истината, която изстреля за съпруга й Петко Димитров. Очевидно след като бе зарязана от милионера Александър Найденов или Сашо Майонезата, Елен Колева съвсем го е ударила през просото и говори, без да се замисли.

Двамата с Петко Димитров участват заедно в шоуто „И аз го мога“, а тази вечер дори ще си партнират в играта с огъня. Въпросната игра с огън обаче започна още от началото на формата, когато слуховете, че Елен Колева си пада по обвързания мачо, обиколиха светските среди.

Петко Димитров
Елен Колева започна игра, която бързо бе разконспирирана от съпругата на Петко Димитров

Дали, за да успокои Яна Димитрова, или за да изиграе картите си докрай, Елен Колева внезапно изстреля, че изобщо не харесва Петко. „Не харесвам Петко Димитров като мъж. Какво толкова намират в него тези жени?! Да, не е грозен, дори е симпатичен, но със сигурност не е мой тип. Аз обичам по-зрелите, улегнали и по-възрастни мъже“, изцепи се Елен Колева, но вместо да я успокоят, думите й вбесиха Яна.

Близки до танцьорката разкриха, че жената на Петко Димитров едва сдържала гнева си, за да не отиде и да „оскубе“ актрисата, на която изобщо не вярва. „Тази какво си въобразява?! Че като обижда Петко ще събуди интереса му към нея ли?! Тази тактика на мъжемелачките ми е добре известна, но номерът няма да мине. Защото не знам колко тя не харесва мъжа ми, но той нея със сигурност не я забелязва дори“, разпенила се Яна Димитрова.



Всъщност подозренията на танцьорката може да се окажат достоверни, защото Елен Колева е хитра лисица и добре познава мъжката психика и его. А в момента, в който успееш да жегнеш един мъж по достойнството му има два варианта – да те намрази, или да се влюби, коментират приятели на Яна.

Очаква се тази вечер Яна лично да присъства в залата на „И аз го мога“, но не толкова, за да подкрепя Петко Димитров в огненото шоу, а за да даде на Елен Колева да разбере кой командва парада и чия „собственост“ е мускулестият мъжкар.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.