Пожар в Нова: Разкриха мръсната игра на Никол срещу Иво Андреев (личният й живот също се срина)

2
1194

Никол Станкулова се оказа не толкова мила и добра, за колкото се представяше досега

Красивото лице на Нова телевизия – доскоро всички наричаха така миловидната Никол Станкулова, която обаче се оказа истинска змия в пазвата. В телевизията се разгоря страшен „пожар“, след като истината за синоптичката излезе наяве, заедно с мръсната й игра.

Скандално разкритие хвърли светлина върху позорното уволнение на Иво Андреев, причината за което бе уж свързана с алкохола. Оказа се, че такова нещо няма, а синоптикът е здраво изпързалян от дългогодишната си колежка – „невинната“ Никол Станкулова, разказват служители от нюзрума на медията.

Никол Станкулова
Хубавата Никол Станкулова се оказа същински дявол с ангелско лице

Чула за евентуалните съкращения и смяна на лицата в телевизията, Никол направила всичко, на което е способна, за да клепе Иво Андреев пред ръководството в продължение на няколко седмици.

„Тя постоянно влиза в ролята на жертва. Умилква се и се усуква около шефовете, а с останалите колеги се държи адски надменно и не спира да им съска. Само с Гала и Зейнеб се разбира, но и техният ред ще дойде“, убедени са колеги на Никол Станкулова.



В крайна сметка тя постигнала целта си и си застраховала мястото пред екрана с изгонването на Иво Андреев. Който вече цяла седмица не спира да бълва жупел срещу нея и с право да разказва на близките си какво му е причинила Никол.

Както се казва обаче, всичко си има последици. И те не закъсняха и за хубавата Никол, чиито личен живот се срина, след като годеникът й Теодор Минев научи шокиращата истина, че половинката му добре е омачкала чаршафите на бившия си Ангел Градуса, докато той е бил на обучение през миналия септември.

„Никол е пълна егоистка и е свикнала да получава всичко, което поиска с ангелското си личице. Теодор замина, а тя веднага се метна на врата на бившия си, за да забърше още някой и друг подарък. Материално момиче е и това е, но по всичко личи, че скъпо ще й излезе накрая“, коментират източниците.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. съгласен съм! отдавна съм разочарован от нея-когато беше в биг брадър,още повече от гала! и в двете има една блюдолизщина, под тях се крият хора без мнение и сервилщина!

  2. Станкулова …. ли се здраво, няма ли да изкочи някое видео като на адреналинката Яна, да я видим в акция с някоя заголена буба?!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.