Кошмарни дни за Денис Ризов, Наталия извън нерви от случилото се

1
1674

Наталия Симеонова отново се доказа като най-верният приятел на Денис Ризов

Кошмарни дни настанаха за рокаджията от „Ахат“ Денис Ризов, а бившата му жена Наталия Симеонова е извън нерви заради него. Откакто музикантът махна с ръка и веднъж завинаги реши да скъса с приятелката си Алекс, животът му се превърна в ад, разкриха негови приятели.

Наранена и озлобена от отношението на Денис, който близо 4 години беше нейната „чекова книжка“, гримьорката Алекс откачила тотално. Тя не преставала да звъни по телефона на бившия си, да виси пред дома му и буквално да изниква от всеки ъгъл пред очите му.

Денис Ризов
Дефектът може да се превърне в ефект и проблемите да се окажат пътя към щастието за Денис Ризов и Наталия

„Денис е луднал. Той не познаваше Алекс в тази светлина, но тя се оказа от жените, които просто не може да бъдат зарязани. Реве, тръшка се, коси скубе. Стигна се дотам, че щом видя, че сълзите не помагат, захвана обичайното – заплахи за него, за себе си, истерични пристъпи – ужас е“, разказват авери на Денис Ризов.

Отчаяният ход на мацката обаче не само не подействал, за да си върне музиканта, а напротив – той още повече се убеждавал, че решението му е правилно и връщане назад няма. Изблиците на Алекс обаче му действали адски на нервите и вече едва я издържал.



И, както се очакваше, този, който пръв му се притече на помощ, за да го успокои и накара да погледне по-философски на нещата, е Наталия Симеонова. Русокосата фея на „Предай нататък“ също била бясна от реакциите на Алекс, но успяла да запази самообладание и да помогне на Денис със съветите си.

Снощи Наталия Симеонова дори преспала в дома на съпруга си, с когото така и не се решиха на развод, докато телефонният терор на бившата му продължавал. „Не мога вече, бе, полудявам. Това е егати кошмара!“, беснеел Денис Ризов, но упоритата му зарязана приятелка не спирала с атаките.

Напук на нервите на Денис и Наталия, техни приятели виждат в цялата тази работа нещо хубаво и то е, че поредното сближаване и време, прекарано заедно, може най-накрая да отвори очите на Денис Ризов и да го накара да се върне там, където му е мястото. При единствената жена, която винаги го е обичала и никога не му е създавала проблеми – майката на дъщеря му.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.