Последен писък на модерната техника – уникалният HANNS.G HT231HPB

0
249

С право специалистите определят HANNS.G HT231HPB като последен писък на модерната техника, защото притежава уникални характеристики

Всички потребители на операционната система Windows 8 могат с удоволствие да се възползват от направеното специално предложение от производителите на монитори.

HANNS.G HT231HPB представлява 23-инчов сензорен мултитъч 10-точков дисплей. Чрез него се извършва директното ръчно управление на интерфейс “Метро” в Microsoft.

техника
Последен писък на модерната техника

Мониторът позволява да бъде използван и с по-стари операционни системи, но няма да имате възможност да инсталирате новите драйвери, които разгръщат пълния потенциал с най-новите възможности на HANNS.G HT231HPB.

Целта на производителите е да доставят пълно удоволствие и максимална полезност на своите потребители. Затова модерната техника в лицето на HANNS.G HT231HPB се отличава с високо качество и достъпна цена, твърдят от http://hicomm.bg.HANNS.G HT231HPB е наистина революционна техника, защото не използва познатите IPS за тъч скрийн, а TN панел.

Освен, че са по-евтини, матриците TN са достоен конкурент на IPS в зрителните ъгли и в цветопредаването.  Когато постигнете колибрация на вашия дисплей, ще си осигурите покритие на RGB 97%, а без настройки ще постигнете ъгъл на видимост от 170º/160º

Този екран позволява да получите наклон от 60º и да използвате монитора като голям таблет.

техника
С тези параметри на новата техника можете да я закупите от търговската мрежа

Специалистите твърдят, че производителите от Тайван са решили да направят истински дъмпинг на останалите си конкуренти, защото HANNS.G HT231HPB е снабден с такива екстри, които струват в пъти повече при останалите производители.

Гаранцията е  36 месеца. VGA, HDMI, DVI-D и USB Audio са включени в интерфейса.

Разходът на енергия е само 26 W в режим на работа и по-малко от 0,5 W  в режима на готовност.

Тази модерна техника вече е и в родната търговска мрежа.

 

сподели бутон

loading...