Утре времето ще бъде променливо

0
268

И утре времето ще бъде доста променливо и непостоянно, научихме от прогнозата на българските синоптици. Разберете и вие какво ще бъде времето, защото е важно

Днес преди обяд беше облачно в много райони от страната, а в други заваля дъжд.

Там, където в момента няма валежи, сивите облаци продължават да висят в небето. В София силния дъжд причини големи затруднения при предвижването на превозните средства по улиците, но добрата новина е, че не са регистрирани  катастрофи.

Утре преди обяд ще грее слънце, писаха в ПИК. Около обяд Слънцето ще бъде заменено с облаци и валежи отново ще развалят нашето лятно настроение, твърди Анна Дякова – синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология при БАН.

времето
Времето утре ще бъде дъждовно

Затова утре преди да тръгнете за работа вземете отново чадърите, които това лято не можаха да си почиват.



Максималните температури утре ще бъдат от 26 до 32 градуса. В сутрешните часове времето ще бъде лятно, но след това отново ще бъде различно.

През нощта, която измина имаше големи валежи в Ловеч – 26 л/кв.м.

В Лом имаше 23 л/кв.м, а в Кнежа паднаха 21 л/кв.м, писаха в http://dalivali.bg.

В градовете Бяла Слатина и Мизия населението продължава да се страхува от валежите, защото пораженията са повече от драстични.

Кампанията на БЧК за набиране на помощи за пострадалите наши съграждани в наводненията продължава. Всеки може да пусне SMS-и на номер 1466.

Цената е по 1 лев, а всеки един лев е безценен.

Тревожно е положението с реките у нас, защото във времето с постоянни валежи, тяхното ниво започва да се повишава драстично. Такова ще бъде положението не само на 8, но и на 9 август. Това се отнася за всички по-малки реки на територията на страната.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.