Идва друга чудотворна икона на Пресвета Богородица в България

0
469

След като обещаната чудотворна икона на Пресвета Богородица от Гърция няма да дойде у нас, вместо нея пристига друга, която върши много чудеса

Организатор на събитието е йеромонах Никанор от Гигинския манастир.

Той беше уговорил у нас да дойде за поклонение чудотворната икона „Надежда на обезнадеждените“, чрез която Пресвета Богородица върши изключителни чудеса.

Административни пречки не позволяват тази икона да напусне територията на Гърция, обяви лично отец Никанор за TV7, но вярващите няма да бъдат разочаровани, защото на мястото на обещаната чудотворна икона ще бъде изложена за поклонение друга – на Пресвета Богородица Козиница.

maria-sv
Вярващите ще могат да се поклонят на Пресвета Богородица Козиница

Новата чудотворна икона на Пресвета Богородица ще бъде изложена на 15 май 2015 г. от 18:00 часа в храм „Света Неделя“ в София.



На 16 май ще отпътува за Гигинския манастир, в който служи отец Никанор, а след това на 17 май ще бъде преместена в Германския манастир.

Ако сте от вярващите, които сте планували да пътувате до някой от цитираните храмове, за да се поклоните на чудотворната икона „Надежда на обезнадеждените“ от Гърция, вашите планове няма да пропаднат и ще видите другата чудотворна икона Пресвета Богородица Козиница.

Пресвета Богородица Козиница също лекува много видове болести, помага на бездетните жени да заченат, подпомага вярващите да се справят с техните сложни проблеми и други казуси.

 

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.