Дневен Хороскоп за 16 Май 2015 г. Част – 1

0
239

Вашият дневен хороскоп за 16 май 2015 – 1 част

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия дневен хороскоп днешният ден може да се окаже изключително подходящ за търсене на нови ценни неща в личния живот на някои Овни. Ще усетите, че повърхностните връзки не представляват особен интерес за вас в днешния ден. Бъдете готови за нови срещи – има шанс да откриете множество нови хора, които си заслужава да опитате да задържите близо до себе си.
ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Днешният ви хороскоп предвещава срещи със стари приятели и нов познати. Това ще ви донесе отлична възможност за разпускане и почивка. Възможно е някои от вас да се чувстват леко отнесени и склонни да се отдадат на блянове и мечти. Не бива да позволявате на това състояние да притесни нито вас, нито близките ви.

Дневен Хороскоп
Дневен Хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Според вашия дневен хороскоп днес звездите ви вещаят притеснения и обърквания на любовния фронт. В случая е изключително важно да не им се поддавате – не искате да изглеждате прекалено привързани. През днешния ден може би ще е най-добре, ако запазите известна дистанция от любимите си хора и да погледнете по-критично на връзките си. Използвайте това време, за да притеглите внимателно възможностите и изборите, които може да ви предстоят – това може да се окаже от голяма полза за личния ви живот през идните месеци.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

РАК (22 юни – 22 юли) Днешният ден не е благоприятен за задълбочаване на взаимоотношения – като на любовния, така и на формалния фронт. Мнозина от вас може да изпитват недоволство от последните събития в живота ви. Не бива да забравяте, че не всичко зависи само и единствено от вас – понякога и околните трябва да поставят малко усилие. Пред вас има предостатъчно време да се справите с проблемите си – няма за къде да бързате.
ЛЪВ (23 юли – 22 август) Днес може да ви се наложи да помислите за взаимоотношенията с близките си. На мнозина от вас може да не им се е налагало да се занимават с проблеми от личен характер в последните месеци, но въпреки това, е важно да отделите малко време за размисъл. Сигурни ли сте, че не криете някои неща от самите себе си? Искреността е от изключителна важност както към самите вас, така и към околните.
ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия дневен хороскоп много от Девите днес може да са несигурни в чувствата си. Не се притеснявайте! Това е често срещан проблем. Независимо дали несигурността е в личния или професионалния ви живот, ще получите възможност за успокоение съвсем скоро. Днес е ден за отпускане и отмора, а не за безпочвени тревоги.



Линк към Втората Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.