Дневен Хороскоп за 16 Май 2015 г. Част – 2

0
229

Вашият дневен хороскоп за 16 май 2015 – 2 част

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия дневен хороскоп звездите нашепват за много пламъци и страсти в близкото ви бъдеще. За сметка на това, днес ще бъде спокоен и бавен ден – перфектният момент да се отпуснете и да заредите батериите си. Ако сте имали планове, може би си струва да обмислите отлагането им – скоро може да не ви остане много време за тиха и мирна почивка.
СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Днес много скорпиони ще изпитват нужда да бъдат център на вниманието, да събират всички погледи. Същевременно нуждата ви за нежност и любов също ще се покачи. Разбира се, това не е нещо, което бихте признали – нито пред себе си, нито пред някой друг. Именно това ще ви държи на нокти през днешния ден и може да ви накара да се чувствате прекомерно уязвими. Не се оставяйте на негативните емоции!

Дневен Хороскоп
Дневен Хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Според вашия дневен хороскоп днешният ден вещае спокойствие и улегналост за повечето стрелци. Очаква ви бавна, подредена и спокойна събота, без особени събития. Както при представителите на някои от другите зодии, звездите нашепват, че днешният ден е добър за размисъл и ментална подготовка. Разпускането е препоръчително.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Днес, повечето представители на зодията Козирог няма да се чувстват особено директни. Всичко ще ви се струва относително и леко размито. Може да ви е малко трудно да следите дребните детайли, но това не означава, че трябва да ги игнорирате напълно. Възможно е днес да ви се предостави възможност за значителна промяна – постарайте се да не я изпуснете!
ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Днес звездите предупреждават срещи големи решения. Това може да се отнася до личния живот на някои и до професионалния на други. Във всеки случай ще бъде най-добре да оставите големите и важни решения за някой друг ден. Днес спокойно можете да се отдадете на разпускане – както самостоятелно така и в компания. Денят е подходящ за светски запознанства.
РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия дневен хороскоп днес някои от представителите на зодията Риби може да имат усещането, че нещо ги задържа и дърпа назад. През цялата седмица всичко се движеше като по вода, а днес малки пречки изникват зад всеки ъгъл. Важно е да не поддавате на негативността, тъй като това може да ви донесе неприятни главоболия в близкото бъдеще.



Линк към Първата Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.