Седмичен хороскоп за 18-24 Май 2015г. Част -1

0
284

Вашият седмичен хороскоп за 18-24 Май 2015г. Част -1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп ви очаква смесица от приятни и неприятни събития. През първите няколко дни може да ви се наложи да бъдете нащрек, но след средата на седмица неприятните моменти ще приключат. Важното в е да запазите самоконтрол и да не се поддадете на стреса.
ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) За представителите на зодия Телец, тази седмица може да се окаже свързана най-вече с работата и работното място. Възможно е да възникнат малки спънки в личния живот, но ако подходите внимателно към ситуацията няма да успеете да си създадете причини за дълготрайно безпокойство.

Седмичен Хороскоп
Седмичен Хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Според вашия седмичен хороскоп ви очакват интересни предизвикателства, в които дори типичната продуктивност на зодия Близнаци може да се окаже недостатъчна. Отделете допълнително внимание на държанието на хората около вас – леки корекции в отношенията ви може да се окажат положителни за бъдещите ви начинания.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

РАК (22 юни – 22 юли) През тази седмица представителите на зодия Рак ще бъдат в центъра на вниманието. Това до известна степен се дължи на положението на Венера – внимателно следете посоката в която поемат разговорите в които участвате, особено тези на лична основа.
ЛЪВ (23 юли – 22 август) Тази седмица носи едно основно послание за представителите на зодия Лъв – мислете преди да действате. Може да се окажете много близо до събития и занимания в които искате да вземете участие, но не бива да забравяте задълженията си. С достатъчно желание и старание е възможно да подредите заетия си график, така че да имате време и място за почти всичко.
ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп сега настъпва време в което можете да се оставите на инстинктите си. През тази седмица можете да оставите логичните избори на малко по-заден план и да се насладите на момента. Не забравяйте, че живота може да бъде само толкова шарен, доколкото му позволите.
Линк към Втората Част >>>



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.