Седмичен хороскоп за 18-24 Май 2015г. Част -2

0
538

Вашият седмичен хороскоп за 18-24 Май 2015г. Част -2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп ви очаква една непривична седмица. Звездите нашепват, че сега е добър момент да свалите за малко бариерите от принципи и идеи зад които понякога се. Разбира се, това не означава да загърбите начина си на живот – просто помислете в кои случаи тези бариери са полезни и кога са пречка. Няма нужда да бързате – седмицата е подходяща за размисъл.
СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Тази седмица ще бъде благоприятна за емоционално развитие и размисъл върху приоритетите ви, Скорпиони. Емоциите са много важни за всички хора, но са от изключителна важност за представителите на вашата зодия. Постарайте се да им отделите необходимото време и не се притеснявайте ако в края на седмицата не сте по-сигурни отколкото в началото – хубавите неща рядко се случват бързо.

Седмичен Хороскоп
Седмичен Хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Според вашия седмичен хороскоп следващите седем дни ще се въртят около взаимоотношенията ви с околните. Ще трябва да отделите достатъчно време да премислите и подредите взаимоотношенията си не само с колегите и приятелите но и с близките си хора. Това може да ви доведе до дискусия която ще ви изглежда много по страшна отколкото е. Най-важното в случая е да не забравяте защо сте започнали.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Представителите на знака Козирог ги очаква интересна и непривична седмица. Астралната подредба ще промени миниатюрна частица от държанието ви, позволявайки ви да бъдете идеалната личност за всяка ситуация. Това може да ви се се стори странно, дори неприятно, но няма да трае дълго. Не е лоша идея просто да се отпуснете и да се насладите на момента.
ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) През идната седмица, за представителите на знака Водолей е препоръчително да се съсредоточат върху материалните неща и да оставят мечтите и бляновете да спокойствие. Време за мечти и отпускане винаги има, но ако отделите достатъчно време на материалните идеи тази седмица ви очакват приятни изненади в близкото бъдеще.
РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп ви очаква бурна и емоционална седмица. Още от понеделник, нещата че ескалират по типичния за емоциите начин и ще се опитат да излязат извън контрол. Най-добрия резултат ще постигнете, ако успеете да държите всичко под контрол, но същевременно да се чувствате достатъчно свободни за да можете се насладите на мига.



Линк към Първата Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.