Дневен Хороскоп за 18 Май 2015 г. Част – 1

0
221

Вашият дневен хороскоп за 18 Май 2015 – Част – 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия дневен хороскоп този понеделник се очертава идеален за нови познанства – както в личния, така и в професионалната сфера. Дръжте очите си отворени, за да не изпуснете добрите възможности
ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) За телците звездите обещават добър ден за нови начала. Не се страхувайте да дадете свобода на креативността си днес! Ако се оставите на притеснението, че идеите ви звучат добре само в собствената ви глава, няма да стигнете особено далеч. Просто се отпуснете и дайте свобода на въображението си.

Дневен Хороскоп
Дневен Хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Днес, голяма част от представителите на зодия Близнаци ги очаква възможност за нови завоевания на романтичния фронт. Този понеделник ще се събудите с ясно изявен интерес към романса – музика, книги, дори и романтичните филми може да се окажат магнит за вас. Не се притеснявайте, това е само моментно – няма опасност да изгубите ума си. За сметка на това, нищо не ви пречи да се насладите на момента.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

РАК (22 юни – 22 юли) Погледнато отстрани, представилите на зодия Рак ги очаква не особено интересен ден. Но не всички са наясно с грижовността с която раците подхождат към обзавеждането и декорацията на дома си. Днешния ден е перфектен за подобни занимания и ако имате възможността да им отделите време, няма да сбъркате!
ЛЪВ (23 юли – 22 август) В днешния ден пред някои от представителите на знака лежи възможност за установяване на дълготрайни контакти с хора, живеещи в чужбина. За някои от вас този понеделник може да донесе неочаквано засилени чувства към близките. Не се страхувайте да покажете какво изпитвате.
ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия дневен хороскоп този понеделник може да се окаже благоприятен за материалното ви положение. Възможно е получаването на малки суми пари. Не се поддавайте на желанието да ги изхарчите веднага. Не се притеснявайте ако не успеете да се сдържите и си купите малък подарък – заслужавате го!



Линк към Втората Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.