Дневен Хороскоп за 18 Май 2015 г. Част – 2

0
256

Вашият дневен хороскоп за 18 Май 2015 – Част – 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия дневен хороскоп, вие не само че се чувствате но и ще изглеждате отлично този понеделник. Това прави днешния ден перфектен за всякакви видове общуване и групови занимания – както в приятелска така и в професионална компания.
СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Звездите нашепват, че в днешния ден вашите психически способности ще достигнат нови върхове. Това прави този понеделник перфектен за всякакви видове креативни занимания. Не се притеснявайте да дадете воля на желанието си да творите.

Дневен Хороскоп
Дневен Хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Според вашия дневен хороскоп ви очаква начало на седмицата, изпълнено с интересни моменти. Близки приятели може да ви заведат на нови, непознати места, където ще имате възможност да осъществите вълнуващи контакти.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) За представителите на зодия Козирог, днешният ден ще се върти най-вече около съчувствие. Възможно е изпитвате симпатия не само към близките си хора но и към напълно непознати, случайни лица, из целия свят. Колкото и безвредно да ви се струва това, внимавайте със начина си на изразяване – възможно да направите неприятна грешка, която да се отрази на бъдещи взаимоотношения.
ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Днешното планетарно подреждане подсказва, че представилите на зодия Водолей ги очаква понеделник изпълнен с нежни чувства и романтика. Тези усещания може да се разпрострат по-далече от обикновено – може да усетите, че се радвате не само на близостта на семейството си, но и на самата природа отвъд прозореца. Просто се отпуснете и се насладете на мига!
РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия дневен хороскоп ви очаква емоционален старт на седмицата. Възможно е да имате леки проблеми със съсредоточаването на работното място, породени от мисли, свързани с личния ви живот. Но кой може да ви вини – всичко останало ви върви като по вода – на професионалния и материалния фронт се намирате в отлично положение.



Линк към Първата Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.