Чудо: Древен ритуал пази от лоши помисли и зли очи (лесно и наистина ефикасно)

0
666

Няма значение дали вярвате в магии, или не – злите очи са познати на всички ни, но може да се спасим лесно от тях с този ритуал

Бели магии, черни магии, вуду магии и прочие… Няма значение дали вярвате в тях, или не. Дали го наричаме магия или просто лош късмет, факт е, че всеки от нас се е сблъсквал с така наречените зли очи и лоши помисли на хора, които със самото си присъствие ни карат да се чувстваме като изцедени лимони.

Добрата новина е, че както не можем да избягаме от хората с лоша енергия, така можем и да се спасим от нея и да я неутрализираме, при това по един изключително лесен начин. Това е древен ритуал за предпазване от лоши помисли и зли очи, който може да направите бързо и безпроблемно у дома си.

ритуал
Древен ритуал, който се прави изключително лесно, но според мнозина дава отличен резултат

За целта дори не си помисляйте да ходите при врачки и баячки, нито пък да пръскате луди пари за рекламирани талисмани, амулети и тем подобни неща. Необходими са ви само четири сурови яйца.

Сигурно някои от вас знаят, че яйцата често се ползват от т.нар. вещици, заклинателки и ходжи за направата на магия по адрес на някого. Точно с тях обаче ще се избавите от лошите енергии и опити за вмешателство в аурата ви.



Просто вземете четири сурови яйца и ги разположете в четирите ъгъла на своя дом. Оставете ги да стоят там в продължение на точно седем дни, след което ги вземете, увийте ги в кърпа и ги отнесете до някоя река или морето, където ги изхвърлете във водата.

Важно е да отбележим, че яйцата трябва да се изхвърлят задължително във водите на река или море, но не на езеро – правилото е такова. В момента, в който ги хвърляте във водата, вложете цялата си мисъл и енергия в това, че всичко зло бяга от вас и късметът ви се изчиства.

И последно, но не по значение – след като ги изхвърлите във водата, никога не се обръщайте и не гледайте назад. Така рискувате лошия късмет да се върне и да остане при вас. Просто продължете напред по пътя си и се усмихнете на щастието и мечтите си. И нека те да бъдат с вас!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.