Честито! Огромно щастие в семейството на Дони и Нети

0
433

Дони и Нети са обзети от радост и нетърпение за голямото събитие за семейството си

Огромно щастие за Дони и Нети накара приятелите им да се надпреварват да честитят, а те самите са в трескаво нетърпение за голямото събитие. Защото една от най-харесваните двойки у нас се готви за второто си дете, разкриха близки на музиканта и продуцент Добрин Векилов – Дони.

Невероятното щастие, което им дари малката им дъщеричка Лилия, Дони и Нети отдавна искали да имат и втори наследник, но все не им оставало време. Докато накрая Антоанета Добрева, както е истинското име на чаровната Нети, не взела нещата в свои ръце и отсякла, че сега е времето.

Дони и Нети
Дони и Нети взеха своето решение – ще имат второ дете

„Нети е великолепна и точно затова Дони я обожава. Помните как тя не успя да дочака той да се накуми с решението за сватба и сама му предложи брак пред очите на цяла България на връчването на наградите „Аскеер“. Ето че и сега не изневери на стила си и отново първа взе решението да имат още едно детенце“, разказват приятели на талантливата и оправна Нети.

Двамата с Дони от месец вече започнали да правят усилени опити за зачеване, а преди седмица Нети установила, че цикълът й странно закъснява. След два дни тя има час при гинеколог, който да потвърди или да отрече щастливата и очаквана новина. Но дори и да не се е получило сега, Дони и Нети са категорични, че ще продължат с опитите.



„Нети е суеверна и се оставя в ръцете на съдбата. Затова и не пожела да си купи тест за бременност, когато й закъсня. Иска да изчака прегледа, за да може да се надява и да вярва в чудото колкото може по-дълго. Двамата с Дони искат да дарят с братче малката Лилия и дори са й намекнали, че тази година Дядо Коледа ще й донесе приказен подарък“, издават ги приятели и колеги от театралните среди.

Всъщност на прекрасното семейство на Нети и Дони им липсва може би само това, второто детенце, за да бъдат напълно щастливи и доволни от живота. Защото и двамата винаги са казвали, че се виждат заедно в пълна къща с деца, детски смях и радост.

А и самата Нети вече е на такава възраст, че споделяла: „Или го правим сега, или никога!“. Всички им стискат палци и се надяват съвсем скоро да съобщят сензационната новина.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.